اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 305490

تاریخ: 1404/08/21

نویسنده: sa_user_03

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 305490

تاریخ: 1404/08/21

نویسنده: sa_user_03

کپی نشانی خبر
در حاشیه نمایشگاه بین‌المللی صنعت برق انجام شد

تفاهم‌نامه همکاری بانک صادرات ایران و توانیر برای چهارمین سال پیاپی تمدید شد

توانیر
​تفاهم‌نامه همکاری میان بانک صادرات ایران و توانیر با حضور محسن سیفی مدیرعامل بانک صادرات ایران و مصطفی رجبی مشهدی مدیرعامل شرکت توانیر، برای چهارمین سال پیاپی در حاشیه برگزاری نمایشگاه بین‌المللی صنعت برق تمدید شد.
به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط‌ عمومی بانک صادرات ایران؛ محسن سیفی، در این مراسم که سیدکاظم مرتضوی اسکویی معاون شعب و جمعی از مدیران ارشد بانک نیز حضور داشتند، با اشاره به نقش تاریخی و مؤثر بانک صادرات ایران در پشتیبانی از صنعت برق کشور به‌عنوان یکی از ارکان اصلی توسعه صنعتی و اقتصادی، اظهار کرد: کارنامه بانک صادرات ایران در کمک به تأمین مالی زیرساخت‌های ملی درخشان است و امروز خرسندیم که برای چهارمین سال پیاپی، در شرایط حساس و مهم صنعت برق، تفاهم‌نامه توسعه همکاری با شرکت توانیر را تمدید می‌کنیم.
وی با تأکید بر اینکه همکاری راهبردی با صنعت برق کشور در زمینه‌های تولید، انتقال و توزیع نیروی برق و ارائه انواع خدمات مالی و بانکی به شرکت توانیر و زیرمجموعه‌های آن از اولویت‌های اصلی بانک است، افزود: بانک صادرات ایران حضور فعالی در بورس انرژی دارد و با تمام ظرفیت خود آماده حمایت از صنعت برق کشور و کمک به رفع چالش‌های تأمین مالی این صنعت است.
مدیرعامل شرکت توانیر نیز در این مراسم ضمن قدردانی از حمایت‌های بانک صادرات ایران گفت: بانک صادرات ایران همواره حامی صنعت برق بوده است. یکی از محورهای اساسی که توانیر برای عبور از ناترازی دنبال می‌کند، بحث هوشمندسازی شبکه برق است و بانک صادرات ایران در این مسیر نقشی کلیدی ایفا کرده است.
مصطفی رجبی مشهدی با اشاره به حمایت‌های مالی این بانک در سال گذشته افزود: با امضای این تفاهم‌نامه و تخصیص اعتبارات اسنادی به شرکت‌های زیرمجموعه توانیر، امیدواریم بتوانیم ناترازی‌های موجود را به حداقل برسانیم و مسیر توسعه صنعت برق کشور را هموارتر کنیم.
بر اساس این گزارش، بانک صادرات ایران طی سه مرحله همکاری گذشته، نقش مؤثری در تأمین مالی پروژه‌های توسعه‌ای و هوشمندسازی شبکه ایفا کرده و تاکنون بیش از ۷ هزار میلیارد تومان اعتبار اسنادی دیداری در اختیار مجموعه توانیر و شرکت‌های تابعه قرار داده است.
در ادامه این همکاری راهبردی، هفته گذشته نیز از حضور رسمی بانک صادرات ایران در بورس انرژی رونمایی شد؛ اقدامی که مسیر تازه‌ای برای تأمین مالی خرید انرژی توسط شرکت‌های توزیع و تداوم برنامه تجهیز و هوشمندسازی شبکه برق کشور فراهم می‌سازد.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

تغییر مالکیت 632 همت دارایی مالی در بازارهای هشت‌گانه فرابورس

بررسی کارنامه معاملاتی فرابورس ایران در هفته منتهی به 13 شهریورماه نشان می‌دهد که در این مدت بازارهای فرابورس شاهد جابه‌جایی نزدیک به 129 میلیارد برگه انواع دارایی مالی به ارزش بیش از 632 هزار میلیارد تومان بودند.

صدور ۲۶ فقره برات الكترونیكی توسط بانك صنعت و معدن در دولت چهاردهم

در راستای توسعه ابزارهای نوین تأمین مالی زنجیره تولید و با هدف هدایت اعتبارات به سمت فعالیت‌های مولد اقتصادی، بانک صنعت و معدن در دولت چهاردهم موفق به صدور ۲۶ فقره برات الکترونیکی زنجیره تولید به ارزش ۱۳ هزار و ۴۷۸ میلیارد ریال شده است؛ اقدامی که در ادامه رویکرد این بانک تخصصی برای تسهیل تأمین مالی واحدهای تولیدی و کاهش هزینه‌های تأمین سرمایه در گردش انجام شده است.

مأموریت جهادی بانك صنعت و معدن در كارخانه‌های آسیب‌دیده از جنگ

معاون راهبری شعب بانک صنعت و معدن با تشریح جزئیات حذف بوروکراسی اداری در فرایند بازسازی صنایع آسیب‌دیده در جنگ رمضان، از دسته‌بندی و اولویت‌بندی اعتباری کارخانه‌های خسارت‌دیده با تمرکز بر احیای واحدهایی که مشتری بانک بوده اند، خبر داد.

رشد ۴۱ درصدی تولید و افزایش سهم بازار شفادارو در سال گذشته/ سهم بازار هلدینگ پس از ۱۴ سال روند کاهشی، افزایش یافت

مدیرعامل هلدینگ شفادارو با اشاره به برنامه‌های این مجموعه برای توسعه تولید، افزایش صادرات و اصلاح ساختار مالی گفت: سهم بازار شفادارو پس از سال‌ها روند کاهشی، از حدود ۳.۵ درصد در سال گذشته به بیش از ۴ درصد رسیده است.