اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 305305

تاریخ: 1404/08/21

نویسنده: sa_user_03

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 305305

تاریخ: 1404/08/21

نویسنده: sa_user_03

کپی نشانی خبر

برگزاری نشست هم‌خانواده صنعت، معدن و تجارت استان گیلان با حضور مشاور وزیر صمت

استان گیلان
نشست هم‌خانواده صنعت، معدن و تجارت استان گیلان روز شنبه ۲۰ آبان‌ماه با حضور دکتر سید عباس حسینی، مشاور وزیر صنعت، معدن و تجارت در محل اتاق بازرگانی استان گیلان در شهر رشت برگزار شد.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی بانک صنعت و معدن؛ در ابتدای این نشست دکتر پورحیدری، رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گیلان به ارائه گزارشی از عملکرد دستگاه‌های عضو خانواده صنعت، معدن و تجارت استان پرداخت.
وی با اشاره به تشکیل “اتاق جنگ” در دوران ۱۲ روزه بحران اخیر، بیان کرد که مجموعه استان با هماهنگی کامل، روند تأمین و توزیع کالاهای اساسی و رفع کمبودهای احتمالی را به‌صورت مستمر رصد کرده است.

دکتر پورحیدری در ادامه با اشاره به چالش‌های پیش‌روی بخش صنعت استان، کمبود منابع مالی و محدودیت در تخصیص اعتبارات تبصره ۱۸ را از مهم‌ترین دغدغه‌ها عنوان کرد و در عین حال از نقش مؤثر و عملکرد بانک صنعت و معدن در حمایت از واحدهای تولیدی قدردانی نمود.

در ادامه نشست، رئیس اتاق بازرگانی استان گیلان نیز ضمن تقدیر از عملکرد نهادهای دولتی به‌ویژه بانک صنعت و معدن، بر ضرورت تأمین منابع مالی پایدار برای واحدهای تولیدی تأکید کرد و گفت: با توجه به رشد تورم و افزایش هزینه‌های تولید، واحدهای صنعتی استان برای تداوم فعالیت خود نیازمند حمایت جدی‌تر دولت و بانک‌ها هستند.
وی از مشاور وزیر صمت خواست تا در سطح ملی، مساعدت‌های لازم جهت رفع مشکلات مالی و اعتباری صنایع استان انجام گیرد.

در بخش دیگر این نشست، یکی از تولیدکنندگان قطعات خودرویی با اشاره به تأخیر در پرداخت مطالبات قطعه‌سازان از خودروسازان، از مشاور وزیر درخواست کرد تدابیر مؤثری برای ساماندهی وضعیت پرداخت‌ها اتخاذ شود تا این قشر زحمتکش بتوانند در مسیر حفظ اشتغال و تولید گام مؤثرتری بردارند.

در پایان، دکتر سید عباس حسینی، مشاور وزیر صنعت، معدن و تجارت ضمن قدردانی از تلاش فعالان اقتصادی استان گیلان، اظهار داشت: تمام تلاش مجموعه وزارت صمت معطوف به رفع مشکلات واحدهای صنعتی و معدنی است تا در شرایط خاص اقتصادی، تولید با وقفه یا کاهش روبه‌رو نشود.
وی افزود: موضوع مطالبات قطعه‌سازان و مشکلات خودروسازان به‌صورت جدی از سوی وزیر صمت در حال پیگیری است و مقرر شده با همکاری بانک مرکزی این موضوع ساماندهی شود.

دکتر حسینی همچنین از رایزنی با بانک صنعت و معدن برای گسترش حمایت‌های مالی از واحدهای کوچک و متوسط استان خبر داد و تأکید کرد: بانک صنعت و معدن همواره در کنار بخش تولید بوده و تلاش می‌شود با همکاری این بانک، منابع مالی لازم برای حمایت از صنایع فعال و نیمه‌فعال گیلان فراهم گردد.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

مایکت با کارنامه ۸۲۱میلیارد تومانی به بورس می‌آید؛ هدف‌گذاری سود ۳.۸همتی در افق ۱۴۰۹

از ۱۸۰میلیون جست‌وجوی ماهانه و ۳۲میلیون کاربر فعال تا توسعه هوش مصنوعی و سوپر اپلیکیشن؛ مایکت در نخستین گام برای ورود به بازار سرمایه، از نقشه‌راه توسعه کسب‌وکار و ارزشگذاری ۱۳۱ هزار و ۷۴۵ ریالی هر سهم رونمایی کرد.

گسترش همکاری‌های بانک تجارت و وزارت علوم با تمرکز بر توسعه خدمات بانکی و آموزش‌های تخصصی

مدیرعامل بانک تجارت در دیدار با وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، بر آمادگی این بانک برای توسعه همکاری‌های دوجانبه، گسترش حضور در دانشگاه‌ها و مشارکت در آموزش‌های تخصصی و دانشگاهی بانکداری تأکید کرد.

اعلام اسامی برندگان چهل و یكمین روز قرعه كشی جشنواره جایزه محور دیما

چهل و یکمین روز قرعه‌کشی جشنواره جایزه محور “دیما” از بین کاربران فعال و احراز هویت شده این اپلیکیشن برگزار شد و برندگان خوش شانس روز چهل و یکم این دوره از قرعه کشی ها که به مدت 45 روز ادامه خواهد داشت، مشخص شدند.