اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 305222

تاریخ: 1404/08/12

نویسنده: sa_user_03

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 305222

تاریخ: 1404/08/12

نویسنده: sa_user_03

کپی نشانی خبر

بازدید رییس هیأت‌مدیره بانك صنعت و معدن از شعبه رشت و واحدهای صنعتی استان گیلان

1
حسین عسکری، رئیس هیأت‌مدیره بانک صنعت و معدن به‌ همراه دکتر سعید توتونچی ملکی و عباس نخعی اعضای هیأت‌مدیره و نادر کاشانی، معاون اعتباری و بانکداری شرکتی با هدف بررسی عملکرد شعب و رسیدگی به مسائل واحدهای تولیدی به استان گیلان سفر کردند.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی بانک صنعت و معدن؛ در جریان این سفر، رییس هیأت‌مدیره و هیات همراه وی از شعبه رشت بازدید به‌عمل آوردند و طی نشستی با جمعی از مدیران و نمایندگان واحدهای صنعتی استان، به بررسی چالش‌ها و نیازهای این بنگاه‌ها پرداختند.

در این نشست، پس از ارائه گزارش مدیران واحدهای صنعتی در خصوص موانع تولید و نیازهای مالی این واحدها، ضمن تأکید بر حمایت از بخش تولید و تسهیل دسترسی بنگاه‌ها به منابع مالی، دستورات لازم جهت بررسی و حل مشکلات واحدهای صنعتی استان گیلان صادرشد.
این بازدید در راستای سیاست‌های بانک صنعت و معدن مبنی بر پایش میدانی طرح‌ها، تقویت تعامل با فعالان اقتصادی و حمایت از صنایع استان‌ انجام شد.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

مایکت با کارنامه ۸۲۱میلیارد تومانی به بورس می‌آید؛ هدف‌گذاری سود ۳.۸همتی در افق ۱۴۰۹

از ۱۸۰میلیون جست‌وجوی ماهانه و ۳۲میلیون کاربر فعال تا توسعه هوش مصنوعی و سوپر اپلیکیشن؛ مایکت در نخستین گام برای ورود به بازار سرمایه، از نقشه‌راه توسعه کسب‌وکار و ارزشگذاری ۱۳۱ هزار و ۷۴۵ ریالی هر سهم رونمایی کرد.

گسترش همکاری‌های بانک تجارت و وزارت علوم با تمرکز بر توسعه خدمات بانکی و آموزش‌های تخصصی

مدیرعامل بانک تجارت در دیدار با وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، بر آمادگی این بانک برای توسعه همکاری‌های دوجانبه، گسترش حضور در دانشگاه‌ها و مشارکت در آموزش‌های تخصصی و دانشگاهی بانکداری تأکید کرد.

اعلام اسامی برندگان چهل و یكمین روز قرعه كشی جشنواره جایزه محور دیما

چهل و یکمین روز قرعه‌کشی جشنواره جایزه محور “دیما” از بین کاربران فعال و احراز هویت شده این اپلیکیشن برگزار شد و برندگان خوش شانس روز چهل و یکم این دوره از قرعه کشی ها که به مدت 45 روز ادامه خواهد داشت، مشخص شدند.