اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 304754

تاریخ: 1404/08/12

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 304754

تاریخ: 1404/08/12

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر

بازدید سرزده رئیس کل بیمه مرکزی از شعبه نوشهر بیمه البرز

94875fd6-1c39-4015-9b11-06bedd6e061a
در راستای ارزیابی میدانی عملکرد شبکه فروش و بهبود کیفیت خدمات بیمه ای، رئیس کل بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران به صورت سرزده از شعبه نوشهر شرکت بیمه البرز بازدید کرد.

به گزارش اقتصاد ملت از روابط عمومی و امور بین الملل بیمه البرز؛ در جریان این بازدید، رئیس کل بیمه مرکزی ضمن گفت وگو با کارکنان و بیمه گذاران حاضر در شعبه، از نزدیک در جریان روند ارائه خدمات بیمه ای، رسیدگی به خسارات و نحوه تعامل با مشتریان قرار گرفت. وی همچنین بر استانداردسازی فرآیندهای خدمت رسانی و ضرورت ارتقای رضایت بیمه گذاران تأکید کرد.
در این بازدید، مدیر شعبه نوشهر بیمه البرز گزارشی از فعالیت های جاری، عملکرد فروش، میزان خسارات پرداختی و برنامه های توسعه خدمات بیمه ای در منطقه را ارائه داد.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

تغییر مالکیت 632 همت دارایی مالی در بازارهای هشت‌گانه فرابورس

بررسی کارنامه معاملاتی فرابورس ایران در هفته منتهی به 13 شهریورماه نشان می‌دهد که در این مدت بازارهای فرابورس شاهد جابه‌جایی نزدیک به 129 میلیارد برگه انواع دارایی مالی به ارزش بیش از 632 هزار میلیارد تومان بودند.

صدور ۲۶ فقره برات الكترونیكی توسط بانك صنعت و معدن در دولت چهاردهم

در راستای توسعه ابزارهای نوین تأمین مالی زنجیره تولید و با هدف هدایت اعتبارات به سمت فعالیت‌های مولد اقتصادی، بانک صنعت و معدن در دولت چهاردهم موفق به صدور ۲۶ فقره برات الکترونیکی زنجیره تولید به ارزش ۱۳ هزار و ۴۷۸ میلیارد ریال شده است؛ اقدامی که در ادامه رویکرد این بانک تخصصی برای تسهیل تأمین مالی واحدهای تولیدی و کاهش هزینه‌های تأمین سرمایه در گردش انجام شده است.

مأموریت جهادی بانك صنعت و معدن در كارخانه‌های آسیب‌دیده از جنگ

معاون راهبری شعب بانک صنعت و معدن با تشریح جزئیات حذف بوروکراسی اداری در فرایند بازسازی صنایع آسیب‌دیده در جنگ رمضان، از دسته‌بندی و اولویت‌بندی اعتباری کارخانه‌های خسارت‌دیده با تمرکز بر احیای واحدهایی که مشتری بانک بوده اند، خبر داد.

رشد ۴۱ درصدی تولید و افزایش سهم بازار شفادارو در سال گذشته/ سهم بازار هلدینگ پس از ۱۴ سال روند کاهشی، افزایش یافت

مدیرعامل هلدینگ شفادارو با اشاره به برنامه‌های این مجموعه برای توسعه تولید، افزایش صادرات و اصلاح ساختار مالی گفت: سهم بازار شفادارو پس از سال‌ها روند کاهشی، از حدود ۳.۵ درصد در سال گذشته به بیش از ۴ درصد رسیده است.