اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 303815

تاریخ: 1404/07/30

نویسنده: sa_user_03

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 303815

تاریخ: 1404/07/30

نویسنده: sa_user_03

کپی نشانی خبر
توسط موسسه اعتباری ملل انجام شد:

سود سپرده‌های ۱۱ هزار نفر از مشتریان تعاونی منحله فرشتگان به حساب‌هایشان واریز گردید

موسسه اعتباری ملل؛
در ادامه روند تعیین‌ تکلیف تعهدات تعاونی منحله فرشتگان و در راستای صیانت از حقوق سپرده‌گذاران، موسسه اعتباری ملل با همکاری هیئت تصفیه این تعاونی، سود علی‌الحساب سپرده‌های ۱۱ هزار نفر از سپرده گذاران تعاونی مزبور را به حساب ایشان واریز نمود.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی موسسه اعتباری ملل؛ با تلاش‌های مجدّانه و پیگیری‌های اعضای محترم هیئت تصفیه تعاونی فرشتگان و تلاش های همکاران موسسه اعتباری ملل در شرکت فام و معاونت امور شعب و با توجه به تصمیم اتخاذی، میزانی از سود علی‌الحساب سپرده‌های این تعاونی به حساب، ۱۱ هزار نفر از سپرده‌گذاران نزد موسسه اعتباری ملل واریز شد.

این گزارش می‌افزاید: به موجب دستور صادره از سوی هیئت تصفیه تعاونی فرشتگان و با توجه به فروش دارایی‌های مازاد تعاونی، نسبت به واریز سود سپرده به میزان مصوب اقدام گردید که این امر گامی بلند و مؤثر در خصوص تکریم سپرده‌گذاران می‌باشد.

لازم به ذکر است، مشتریان تعاونی مزبور می بایست با مراجعه به شعب موسسه در سراسر کشور نسبت به تکمیل اطلاعات هویتی و سکونتی خود اقدام نمایند تا متعاقبا امکان برداشت وجوه از حساب ایشان فراهم گردد.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

غوغای حقوق‌های نجومی

بابک ابراهیمی مدیرعامل گروه مدیریت سرمایه‌گذاری امید با اشاره به تعیین سقف حقوق و پیامدهای آن در اقتصاد ایران؛ معتقد

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

صدور ۲۶ فقره برات الكترونیكی توسط بانك صنعت و معدن در دولت چهاردهم

در راستای توسعه ابزارهای نوین تأمین مالی زنجیره تولید و با هدف هدایت اعتبارات به سمت فعالیت‌های مولد اقتصادی، بانک صنعت و معدن در دولت چهاردهم موفق به صدور ۲۶ فقره برات الکترونیکی زنجیره تولید به ارزش ۱۳ هزار و ۴۷۸ میلیارد ریال شده است؛ اقدامی که در ادامه رویکرد این بانک تخصصی برای تسهیل تأمین مالی واحدهای تولیدی و کاهش هزینه‌های تأمین سرمایه در گردش انجام شده است.

مأموریت جهادی بانك صنعت و معدن در كارخانه‌های آسیب‌دیده از جنگ

معاون راهبری شعب بانک صنعت و معدن با تشریح جزئیات حذف بوروکراسی اداری در فرایند بازسازی صنایع آسیب‌دیده در جنگ رمضان، از دسته‌بندی و اولویت‌بندی اعتباری کارخانه‌های خسارت‌دیده با تمرکز بر احیای واحدهایی که مشتری بانک بوده اند، خبر داد.

رشد ۴۱ درصدی تولید و افزایش سهم بازار شفادارو در سال گذشته/ سهم بازار هلدینگ پس از ۱۴ سال روند کاهشی، افزایش یافت

مدیرعامل هلدینگ شفادارو با اشاره به برنامه‌های این مجموعه برای توسعه تولید، افزایش صادرات و اصلاح ساختار مالی گفت: سهم بازار شفادارو پس از سال‌ها روند کاهشی، از حدود ۳.۵ درصد در سال گذشته به بیش از ۴ درصد رسیده است.

غوغای حقوق‌های نجومی

بابک ابراهیمی مدیرعامل گروه مدیریت سرمایه‌گذاری امید با اشاره به تعیین سقف حقوق و پیامدهای آن در اقتصاد ایران؛ معتقد است که این اقدام، تصمیمی است که به سرمایه انسانی دولت خیانت کرده است.