اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 301827

تاریخ: 1404/07/16

نویسنده: sa_user_03

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 301827

تاریخ: 1404/07/16

نویسنده: sa_user_03

کپی نشانی خبر
مدیر شعب بانک مسکن استان کهگیلویه و بویراحمد:

رشد منابع؛ توان بانک در عمل به تعهدات و پرداخت تسهیلات را بیشتر می‌کند

بانک مسکن
محمد اکبری رشد ۳۵ درصدی منابع در استان کهگیلویه و بویراحمد را بستر مناسبی جهت نقش آفرینی هر چه بیشتر بانک مسکن در حوزه مسئولیت اجتماعی نظیر پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن، قرض‌الحسنه ازدواج، فرزندآوری، ودیعه مسکن، حوادث غیرطبیعی و ... توصیف کرد.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از خبرنگار استانی پایگاه خبری بانک مسکن- هیبنا؛ محمد اکبری مدیر شعب بانک مسکن استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: خوشبختانه بانک مسکن استان از ابتدای سال تا 10 مهرماه سال جاری 35 درصد رشد را در منابع خود داشته است.

وی افزود: رشد منابع در استان ضمن تحقق بیش از 100 درصدی اهداف عملکردی در این بخش، زمینه ایفای بیشتر و بهتر مسئولیت اجتماعی در قالب پرداخت تسهیلات به آحاد مردم را فراهم کرده است.

مدیر شعب استان ادامه داد: در سال‌ جاری بیش از هفت هزار و 700 میلیارد ریال تسهیلات در بخش‌های مختلف در استان عقد قرارداد شده که از این میزان، مبلغ 6 هزار و 500 میلیارد ریال معادل 84 درصد عقود به مشتریان پرداخت شده است.

اکبری اظهار کرد: از کل تسهیلات پرداختی بالغ بر 2 هزار و 400 میلیارد ریال در حوزه تسهیلات تکلیفی شامل تسهیلات نهضت ملی مسکن، قرض‌الحسنه ازدواج، فرزندآوری، ودیعه مسکن، حوادث غیر طبیعی بوده و مابقی نیز جهت پرداخت تسهیلات غیرتکلیفی نظیر قرض‌الحسنه طرح ثمر و سایر بخش‌ها تخصیص داده شده است.

مدیر شعب استان با اشاره به تلاش بانک جهت تعیین تکلیف واحدهای نهضت ملی گفت: عمده تسهیلات پرداختی این بخش به واحدهای با پیشرفت فیزیکی 70 درصد به بالا جهت بهره‌برداری و تحویل به متقاضیان پرداخت شده است.

محمد اکبری در پایان عنوان کرد: وجود منابع در بانک به عنوان مهمترین زمینه جهت تخصیص اعتبارات و پرداخت تسهیلات مطرح است و با تلاش همکاران، امیدواریم این رشد منابع، تداوم یافته و بیش از پیش شاهد نقش‌آفرینی بانک مسکن در رفع دغدغه‌مندی مردم باشیم.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

جنگ خاموش علیه شبکه بانکی؛ شلیک به اعتماد مردم

حملات سایبری اخیر به شبکه بانکی با هدف سرقت دارایی مردم نبود؛ بلکه با هدف ایجاد اختلال در خدمات، تضعیف اعتماد عمومی و جنگ روانی علیه اقتصاد کشور انجام شد، اما با تلاش متخصصان و همراهی مردم، امنیت حساب‌ها حفظ شد.

جهش عملیاتی بیمه البرز در بیمه زندگی و سرمایه گذاری پروژه محور با اتکا به نقش راهبردی شبکه فروش

نشست تخصصی و راهبردی مدیرعامل بیمه البرز با کارکنان شعبه و شبکه فروش این شرکت در استان گیلان با هدف پایش شاخص های عملکردی شعبه رشت، تبیین استراتژی های کارآمد توسعه بازار و ارزیابی بازخورد عملیاتی طرح های بیمه ای برگزار شد.