اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 301436

تاریخ: 1404/07/13

نویسنده: sa_user_03

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 301436

تاریخ: 1404/07/13

نویسنده: sa_user_03

کپی نشانی خبر
مدیرعامل بانک کشاورزی:

شرکت‌های تابعه بانک باید الگوی شفافیت، انضباط و سودآوری در نظام بانکی باشند

کشاورزی
مدیرعامل بانک کشاورزی، در دومین همایش فصلی شرکت‌های تابعه این بانک، شفافیت، انضباط و سودآوری را محور راهبرد شرکت‌های تابعه دانست و بر لزوم بازتعریف ساختار و فرآیندهای مدیریتی در این شرکت‌ها تأکید کرد.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی بانک کشاورزی؛ وهب متقی‌نیا در دومین همایش از سلسله همایش‌های فصلی شرکت‌های تابعه بانک، ضمن تبریک تصویب صورت‌های مالی سالانه بانک و تحقق سود مناسب از محل شرکت‌ها، این دستاورد را حاصل تلاش مشترک تمامی کارکنان و مدیران بانک و شرکت‌های وابسته دانست و گفت: در سال جاری، بیش از سه هزار و ششصد میلیارد تومان از محل فعالیت شرکت‌های تابعه به سودآوری بانک افزوده شد که نتیجه برنامه‌ریزی دقیق، همکاری تیمی و نگاه جدید به ظرفیت‌های گروه مالی بانک کشاورزی است.

وی با اشاره به رویکرد تازه اداره کل امور شرکت‌ها و نهادهای مالی بانک اظهار داشت: هدف ما این است که هر یک از شرکت‌های تابعه به یک واحد اقتصادی منظم، شفاف و پاسخگو تبدیل شوند تا بتوانند نقش مؤثری در تقویت تراز مالی بانک ایفا کنند.

متقی‌نیا با تأکید بر لزوم استقرار ساختارهای استاندارد حاکمیت شرکتی افزود: برای پایداری عملکرد و نظارت مؤثر، ضروری است وظایف هیات‌مدیره‌ها، حدود اختیارات مدیران، کمیته‌های حسابرسی و انتصابات و نحوه ارتباط شرکت‌ها با بانک در چارچوبی شفاف و فرآیند‌محور تعریف شود تا تصمیم‌گیری‌ها در مسیر درست و قانونمند انجام گیرد.

مدیرعامل بانک کشاورزی همچنین از لزوم بهره‌گیری از ظرفیت‌های داخلی و موسسات تخصصی حسابرسی برای افزایش شفافیت عملکرد شرکت‌ها سخن گفت و افزود: حسابرسی‌های ویژه، گزارش‌های دقیق و ارزیابی مستمر، تضمین‌کننده سلامت و اثربخشی فعالیت‌های اقتصادی گروه مالی بانک کشاورزی خواهد بود.

متقی‌نیا در پایان با تقدیر از مدیران و کارکنان شرکت‌های تابعه، تأکید کرد: تمام تلاش ما آن است که ثمره عملکرد شرکت‌ها نه تنها در سودآوری بانک بلکه در بهبود معیشت کارکنان، توسعه اقتصادی کشور و خدمت‌رسانی پایدار به کشاورزان عزیز نمایان شود.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

آکو در آستانه عرضه اولیه

شرکت آکوباتری ایرانیان با نماد «آکو» در مسیر ورود به بازار سرمایه قرار گرفت و بر اساس اطلاعیه منتشر شده در سامانه کدال، آماده برگزاری جلسه معارفه جهت تشریح وضعیت مالی و عملیاتی خود شد.

مدیریت میدانی دکتر علی جباری در کرمانشاه، ایلام و مرزهای اربعین برای راهبری مأموریت ملی بیمه ایران

دکتر جباری با پیمودن هزاران کیلومتر مسیر زمینی از شعب بیمه ایران، واحدهای اجرایی، شبکه نمایندگی، میزهای خدمت و تیم‌های خسارت سیار بازدید کرد و ضمن گفت‌وگوی مستقیم با همکاران، روند ارائه خدمات به زائران اربعین حسینی (ع) را از نزدیک مورد ارزیابی قرار داد. همچنین با حضور در مرزهای مهران و خسروی و دیدار با مسئولان دستگاه‌های همکار بر هماهنگی، آمادگی عملیاتی و ارائه خدمات شایسته به میلیون‌ها زائر حضرت اباعبدالله الحسین (ع) تأکید کرد.