اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 301006

تاریخ: 1404/07/09

نویسنده: sa_user_03

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 301006

تاریخ: 1404/07/09

نویسنده: sa_user_03

کپی نشانی خبر

در مجمع عمومی عادی سالیانه به ریاست وزیر اقتصاد؛ صورت‌های مالی بانک سپه منتهی به پایان سال 1403 به تصویب رسید

سپه
مجمع عمومی عادی سالیانه بانک سپه منتهی به دوره مالی پایان اسفند سال 1403 به ریاست دکتر سید‌علی مدنی‌زاده وزیر امور اقتصادی و دارایی برگزار و صورت‌های مالی این بانک به اتفاق آرای اعضای مجمع به تصویب رسید.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از پایگاه اطلاع رسانی بانک سپه؛ مجمع عمومی عادی سالیانه بانک سپه به ریاست وزیر امور اقتصادی و دارایی و با حضور تمامی اعضای مجمع برگزار شد.

 در ابتدای جلسه، دکتر آیت اله ابراهیمی مدیرعامل بانک سپه گزارشی از  فعالیت‌ها و عملکرد بانک در دوره مالی منتهی به پایان سال 1403 ارائه کرد.

در ادامه، پس از ارائه گزارش فعالیت بانک توسط دکتر ابراهیمی مدیرعامل و قرائت گزارش حسابرس مستقل و بازرس قانونی، صورت‌های مالی منتهی به پایان سال 1403 بانک سپه به اتفاق آراء به تصویب اعضای مجمع عمومی عادی سالیانه رسید.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

مایکت با کارنامه ۸۲۱میلیارد تومانی به بورس می‌آید؛ هدف‌گذاری سود ۳.۸همتی در افق ۱۴۰۹

از ۱۸۰میلیون جست‌وجوی ماهانه و ۳۲میلیون کاربر فعال تا توسعه هوش مصنوعی و سوپر اپلیکیشن؛ مایکت در نخستین گام برای ورود به بازار سرمایه، از نقشه‌راه توسعه کسب‌وکار و ارزشگذاری ۱۳۱ هزار و ۷۴۵ ریالی هر سهم رونمایی کرد.

اعلام اسامی برندگان چهل و دومین روز قرعه كشی جشنواره جایزه محور دیما

چهل و دومین روز قرعه کشی جشنواره جایزه محور “دیما” از بین کاربران فعال و احراز هویت شده این اپلیکیشن برگزار شد و برندگان خوش شانس روز چهل و دوم این دوره از قرعه کشی ها که به مدت 45 روز ادامه خواهد داشت، مشخص شدند.