اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 300956

تاریخ: 1404/07/09

نویسنده: sa_user_03

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 300956

تاریخ: 1404/07/09

نویسنده: sa_user_03

کپی نشانی خبر

قدردانی رئیس کانون عالی کارگران بازنشسته کشور از مدیرعامل بانک رفاه کارگران

بانک رفاه کارگران؛
در مراسمی با حضور مسئولان بانک رفاه کارگران، رئیس و اعضای کانون عالی کارگران بازنشسته کشور و فرمانده بسیج کارگران و کارخانجات کشور، از عملکرد و اقدامات دکتر للـه‌گانی مدیرعامل بانک رفاه کارگران تقدیر به‌عمل آمد.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی بانک رفاه کارگران؛ دکتر اسدی رئیس کانون عالی کارگران بازنشسته کشور، با اهدای لوح سپاس از دکتر اسماعیل للـه‌گانی، مدیرعامل بانک رفاه کارگران، به پاس حمایت‌های مستمر و تلاش‌های ارزشمند وی در جهت ارتقای خدمات بانکی به اقشار کم‌درآمد، به ویژه کارگران، بازنشستگان و مستمری‌بگیران، تقدیر به عمل آورد.

بر اساس این گزارش در بخشی از این تقدیرنامه آمده است:

” بی شک سیاست‌گذاری های خردمندانه و برنامه ریزی های دقیق شما، ضمن تقویت ساختار مالی بانک، موجبات رضایت و اعتماد مشتریان اصلی که همان کارگران و بازنشستگان شریف ایران اسلامی هستند را فراهم آورده و نشان عالی این بانک را در نظام مالی کشور به عنوان نهادی پیشروو مبتکر تثبیت نموده است”.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

آکو باتری از توسعه زنجیره ارزش تا هدف‌گذاری سود ۶.۳همتی

در شرایطی که توسعه تولید داخلی، تکمیل زنجیره ارزش و کاهش وابستگی به واردات به یکی از محورهای اصلی اقتصاد کشور تبدیل شده است، شرکت آکو باتری ایرانیان با تکیه بر زنجیره یکپارچه تولید، فناوری دانش‌بنیان و سابقه بیش از چهار دهه فعالیت، خود را برای ورود به بورس اوراق بهادار تهران آماده می‌کند.