اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 300196

تاریخ: 1404/06/14

نویسنده: sa_user_03

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 300196

تاریخ: 1404/06/14

نویسنده: sa_user_03

کپی نشانی خبر

برگزاری آزمون ورود به حوزه «ارز و بین الملل» بانک اقتصادنوین

بانک اقتصادنوین؛
با هدف تقویت بخش ارزی و تعیین سطح دانش بانکداران ریالی متقاضی ورود به حوزه بین‌الملل، «آزمون تعیین سطح بانکداران ریالی متقاضی ورود به حوزه ارز و بین الملل» در بانک اقتصادنوین برگزار شد.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی بانک اقتصادنوین؛ در این آزمون که با همکاری معاونت بین‌الملل و معاونت توسعه سرمایه انسانی و پشتیبانی، روز جمعه 14 شهریورماه سال 1404 در محل ساختمان آموزش و توسعه منابع انسانی به صورت حضوری برگزار شد، 88 نفر از بانکداران ریالی شاغل در شعب سراسر کشور شرکت کردند.
اکنون 69 نفر از آزمون‌دهندگان در شعب تهران و 19 نفر در شعب استانها مشغول به کارند.
محسن امین زارع معاون بین الملل بانک اقتصادنوین با حضور در محل آزمون، از روند برگزاری بازدید کرد.
گفتنی است پس از اعلام نتایج آزمون، از پذیرفته‌شدگان آزمون جهت انجام مصاحبه‌ تخصصی دعوت به عمل خواهد آمد.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

مایکت با کارنامه ۸۲۱میلیارد تومانی به بورس می‌آید؛ هدف‌گذاری سود ۳.۸همتی در افق ۱۴۰۹

از ۱۸۰میلیون جست‌وجوی ماهانه و ۳۲میلیون کاربر فعال تا توسعه هوش مصنوعی و سوپر اپلیکیشن؛ مایکت در نخستین گام برای ورود به بازار سرمایه، از نقشه‌راه توسعه کسب‌وکار و ارزشگذاری ۱۳۱ هزار و ۷۴۵ ریالی هر سهم رونمایی کرد.

اعلام اسامی برندگان چهل و دومین روز قرعه كشی جشنواره جایزه محور دیما

چهل و دومین روز قرعه کشی جشنواره جایزه محور “دیما” از بین کاربران فعال و احراز هویت شده این اپلیکیشن برگزار شد و برندگان خوش شانس روز چهل و دوم این دوره از قرعه کشی ها که به مدت 45 روز ادامه خواهد داشت، مشخص شدند.