اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 298921

تاریخ: 1404/06/13

نویسنده: sa_user_03

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 298921

تاریخ: 1404/06/13

نویسنده: sa_user_03

کپی نشانی خبر
استاندار همدان:

اعتماد عمومی به بانک قرض‌الحسنه مهر ایران، سرمایه‌ای ارزشمند است

استاندار همدان
استاندار همدان این بانک را نمونه‌ای موفق از مدیریت و همراهی با مردم توصیف کرد و گفت: اعتماد عمومی به بانک قرض‌الحسنه مهر ایران سرمایه‌ای ارزشمند است که جایگاه این بانک را در نظام مالی کشور ممتاز کرده است.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی بانک قرض‌ الحسنه مهر ایران؛ «حمید ملانوری‌ شمسی» استاندار همدان در دیدار با دکتر «غلامرضا فتحعلی» مدیرعامل بانک قرض‌الحسنه مهر ایران، با قدردانی از خدمات این بانک در حمایت از خانواده‌ها، ازدواج جوانان و توسعه تسهیلات مردمی تأکید کرد: بانک قرض‌الحسنه مهر ایران می‌تواند نقش مؤثری در تحقق عدالت مالی و تأمین معیشت مردم ایفا کند.

استاندار همدان این بانک را نمونه‌ای موفق از مدیریت و همراهی با مردم توصیف کرد و گفت: اعتماد عمومی به بانک قرض‌الحسنه مهر ایران سرمایه‌ای ارزشمند است که جایگاه این بانک را در نظام مالی کشور ممتاز کرده است.

ملانوری‌ شمسی با اشاره به ظرفیت‌های گسترده استان همدان در حوزه‌های کشاورزی، گردشگری و گیاهان دارویی گفت: اگر مدیریت محلی تقویت شود، بخش بزرگی از نیازهای مردم استان و حتی کشور قابل تأمین خواهد بود.

وی با بیان تجربه ارزشمند جنگ ۱۲ روزه گفت: همدان در آن دوران نیز با اتکا به ظرفیت‌های محلی توانست نیازهای اساسی مردم را تأمین کند. امروز هم نگاه مردم‌محور و محلی می‌تواند کلید حل بسیاری از مسائل کشور باشد.

هدف‌گذاری بانک قرض‌الحسنه مهر ایران برای پرداخت ۵۰۰ همت تسهیلات در سال ۱۴۰۴

در ادامه این دیدار، دکتر «غلامرضا فتحعلی» مدیرعامل بانک قرض‌الحسنه مهر ایران نیز ضمن ارائه گزارشی از عملکرد بانک اظهار کرد: سال گذشته بیش از ۴ میلیون و ۷۶۰ هزار فقره تسهیلات به ارزش بیش از ۳۵۶ هزار میلیارد تومان به هموطنان پرداخت شد و امسال نیز نزدیک به ۲۰۰ هزار میلیارد تومان دیگر به این رقم افزوده خواهد شد.

وی با بیان اینکه حدود یک چهارم جمعیت کشور مشتری بانک قرض‌الحسنه مهر ایران هستند، اظهار داشت: بانک با ۵۱۳ شعبه در سراسر کشور به ارائه خدمت می‌پردازد. همچنین در حوزه خدمات ارزی، مجوزهای لازم از بانک مرکزی دریافت شده و مردم می‌توانند همه خدمات ارزی خود را از طریق این بانک انجام دهند.

فتحعلی با اشاره به مأموریت اجتماعی بانک تصریح کرد: از مجموع ۸.۶ همت منابع تخصیصی برای ازدواج و فرزندآوری، تاکنون ۴ همت پرداخت شده و بیش از ۲۰ هزار زوج جوان از این تسهیلات بهره‌مند شده‌اند.

وی با تأکید بر لزوم تمرکز منابع مالی در استان‌ها تصریح کرد: ۱۰ درصد از سرمایه در اختیار بانک‌ها در حال گردش است و انتظار می‌رود منابع هر استان در همان استان هزینه شود تا توسعه متوازن در سراسر کشور محقق شود.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

مایکت با کارنامه ۸۲۱میلیارد تومانی به بورس می‌آید؛ هدف‌گذاری سود ۳.۸همتی در افق ۱۴۰۹

از ۱۸۰میلیون جست‌وجوی ماهانه و ۳۲میلیون کاربر فعال تا توسعه هوش مصنوعی و سوپر اپلیکیشن؛ مایکت در نخستین گام برای ورود به بازار سرمایه، از نقشه‌راه توسعه کسب‌وکار و ارزشگذاری ۱۳۱ هزار و ۷۴۵ ریالی هر سهم رونمایی کرد.

اعلام اسامی برندگان چهل و دومین روز قرعه كشی جشنواره جایزه محور دیما

چهل و دومین روز قرعه کشی جشنواره جایزه محور “دیما” از بین کاربران فعال و احراز هویت شده این اپلیکیشن برگزار شد و برندگان خوش شانس روز چهل و دوم این دوره از قرعه کشی ها که به مدت 45 روز ادامه خواهد داشت، مشخص شدند.