اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 298450

تاریخ: 1404/06/13

نویسنده: sa_user_03

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 298450

تاریخ: 1404/06/13

نویسنده: sa_user_03

کپی نشانی خبر
دکتر اخلاقی در دیدار با رییس دانشگاه آزاد اسلامی تاکید کرد:

سرمایه اصلی بانک تجارت رضایت مشتریان است

بانک تجارت؛
مدیرعامل بانک تجارت در دیدار با رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به ظرفیت‌های بی‌شمار موجود برای ارتقاء سطح همکاری‌های مشترک بین این بانک و دانشگاه اشاره داشت و برای توسعه تعاملات دوجانبه اعلام آمادگی کرد.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از مدیریت امور روابط‌ عمومی بانک تجارت؛ دکتر هادی اخلاقی‌فیض‌آثار در این دیدار ضمن تبریک انتصاب شایسته دکتر بیژن رنجبر رییس دانشگاه آزاد اسلامی، برای وی در این مسؤلیت آرزوی موفقیت کرد.

مدیرعامل ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید دکتر محمدمهدی طهرانچی ریاست فقید این دانشگاه و آرزوی علو درجات برای آن دانشمند والامقام گفت: اعتقاد داریم همچنان فرصت‌های زیادی برای انجام وظیفه از جانب بانک تجارت در قبال دانشگاه آزاد وجود دارد که برای تحقق آن از آمادگی کامل برخوردار بوده و امیدواریم در دوره مدیریت جدید اقدامات هدفمند و موثری را در پیشبرد برنامه‌های راهبردی مد نظر دانشگاه آزاد به مورد اجرا بگذاریم.

وی با اشاره به اینکه بانک تجارت به جایگاه و منزلت جامعه دانشگاهیان واقف است یادآور شد: با گذشت قریب به یکسال از آغاز تعاملات بانک تجارت با دانشگاه بر آن هستیم که با افزایش کیفیت خدمات بانک، رضایت مجموعه مدیران، اساتید،کارکنان و دانشجویان را بیش از گذشته کسب کرده و گام‌های محکم‌تری برای توسعه همکاری‌ها با مجموعه فاخر دانشگاه آزاد برداریم.

دکتر اخلاقی قشر دانشجویان را آینده‌سازان کشور برشمرد و اظهار داشت: اگر دانشجویان خاطره خوب و نگاه مثبتی از بانک تجارت در ذهنشان شکل بگیرد برای ما سرمایه‌ای بسیار ارزنده خواهد بود و تلاش می‌کنیم که این اتفاق به خوبی رخ دهد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی نیز ضمن خیرمقدم و ابراز خرسندی از دیدار با مدیرعامل بانک تجارت، این بانک را از موفق‌ترین و بزرگترین بانک‌های کشور دانست و گفت: و همواره خاطرات خوبی از همکاری فی‌مابین با بانک تجارت در ذهن ما نقش بسته است.

دکتر بیژن رنجبر خاطرنشان کرد: دانشگاه آزاد بزرگترین دانشگاه حضوری منطقه است و همچنان از ظرفیت‌های زیادی برای تداوم و ارتقای سطح همکاری با بانک تجارت برخوردار است و خوشبختانه از خدمات ارایه شده در شعب بانک تجارت و باجه مسقر در دانشگاه آزاد رضایت کامل داریم.

دکتر رنجبر یادآور شد: دانشگاه آزاد اسلامی دیدگاه مثبتی نسبت به بانک تجارت دارد و این نگاه را ادامه خواهیم داد تا بانک تجارت همچنان نقش اصلی را در تعاملات بانکی این دانشگاه ایفا کند‌.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

بنگاه سازی رویكرد اصلی بانك صنعت و معدن در حمایت از تولید است

مدیرعامل بانک صنعت و معدن، با تأکید بر نقش تاریخی این بانک در توسعه صنعتی کشور گفت: بانک صنعت و معدن طی فعالیت خود صرفاً یک تأمین‌کننده مالی نبوده، بلکه در شکل‌گیری، توسعه و نوسازی بسیاری از بنگاه‌های بزرگ صنعتی و معدنی کشور نقش داشته است.

عملکرد بانک کشاورزی در پشتیبانی از سفره مردم شایسته تجلیل است/ ضرورت تقویت سرمایه بانک کشاورزی

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی، عملکرد بانک کشاورزی را در تامین مالی بخش تولید و حفظ امنیت غذایی طی سال‌های اخیر مثبت ارزیابی و بر لزوم تقویت مالی این بانک با تخصیص منابع ریالی صندوق توسعه ملی و خطوط اعتباری بانک مرکزی تاکید کرد.