اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 295952

تاریخ: 1404/05/28

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 295952

تاریخ: 1404/05/28

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر

برگزاری نشست شورای عمومی سندیکای بیمه‌گران با حضور رئیس کل بیمه مرکزی

سیصدودهمین جلسه شورای عمومی سندیکای بیمه_گران
در سیصدودهمین جلسه شورای عمومی سندیکای بیمه‌گران ایران که روز سه شنبه 28 مرداد 1404 با حضور رئیس کل و اعضای هیئت عامل بیمه مرکزی ج.ا.ایران و اعضای شورا در محل سندیکای بیمه‌گران ایران برگزار شد، مدیران عامل شرکت‌های بیمه، ضمن هم‌اندیشی پیرامون مسائل روز صنعت بیمه، دیدگاه‌ها و دغدغه‌های خود را در حوزه‌های گوناگون با مسئولین نهاد ناظر مطرح کردند.

به گزارش اقتصاد ملت؛ محسن پورکیانی دبیرکل سندیکای بیمه‌گران ایران در ابتدای جلسه با خوش آمدگویی به رئیس کل بیمه مرکزی و قائم مقام رئیس کل و اعضای هیئت عامل بیمه مرکزی خاطرنشان کرد؛ در شرایط کنونی که مشکلات بی‌شماری بر اقتصاد ملی غالب گردیده، صنعت بیمه نیز به عنوان یکی از ارکان نظام اقتصادی، متحمل آسیب‌هایی شده که به واسطه پیگیری و تعاملات گسترده و پیوسته با سازمان‌ها و ارگان‌های مربوطه، در صدد رفع آن‌ها هستیم.

وی با تأکید بر لزوم تمرکز ارکان صنعت بر وظایف ذاتی خود و تلاش در راستای ارتقای جایگاه صنعت بیمه، تصریح کرد: مشکلات درونی صنعت بیمه نیز با تعامل سازنده ارکان صنعت بیمه با یکدیگر مرتفع خواهد شد، اگرچه در حال حاضر نیز ارتباط مؤثری بین سندیکای بیمه گران و بیمه مرکزی وجود دارد.

پورکیانی پس از بررسی گزارش عملکرد صنعت بیمه در چهار ماهه ابتدای سال ۱۴۰۴، به بیان موضوعات روز صنعت و اقدامات و برنامه‌های سندیکای بیمه‌گران به ویژه در حوزه تعاملات صنعت بیمه با سازمان‌های نظارتی کشور و اصلاح دستورالعمل تهیه صورت‌های مالی ماهانه پرداخت و ابراز امیدواری کرد با حرکت در مسیر منطقی و در چارچوب اصول بنگاه‌داری، ارتباطات سازنده سندیکای بیمه‌گران ایران با بیمه مرکزی بیش از پیش ارتقا یابد.

در بخش دیگر این نشست پرویز خوشکلام خسروشاهی رئیس کل بیمه مرکزی ج.ا.ایران ضمن تأکید بر ضرورت افزایش اعتماد عمومی و حفظ اعتبار صنعت بیمه، به تبیین دیدگاه‌های نهاد ناظر در خصوص موضوعات مد نظر مدیران عامل شرکت‌های بیمه و تشریح اقدامات صورت گرفته و در دست اجرا در هر یک از این حوزه‌ها پرداخت و آمادگی بیمه مرکزی را در راستای رفع دغدغه‌ها و تسهیل امور شرکت‌‌های بیمه، تقویت همکاری با سندیکای بیمه‌گران و محول نمودن بخشی از وظایف نظارتی بیمه مرکزی به سندیکا، اعلام نمود.

همچنین علی جباری رئیس شورای عمومی سندیکا، هدف از برگزاری این جلسه را هم‌اندیشی در خصوص مسائل روز صنعت بیمه، گسترش تعاملات شرکت‌های بیمه با بیمه مرکزی، سازمان‌ها و نهادهای بالادستی عنوان و ابراز امیدواری نمود برگزاری این نشست به احصای راهکارهای مطلوب در این زمینه منتج گردد.

مجید مشعلچی فیروزآبادی، قائم‌مقام رئیس‌کل بیمه مرکزی نیز در این نشست بر ضرورت تقویت اعتماد میان ارکان، اعضا و سایر فعالان صنعت بیمه و همچنین پایبندی به مأموریت‌ها و احترام به وظایف یکدیگر تأکید کرد.

گفتنی است در سیصدودهمین نشست شورای عمومی سندیکای بیمه‌گران ایران، مدیران عامل شرکت‌های بیمه موضوعات و مسائل مد نظر خود را در حوزه های مختلف از قبیل نرخ شکنی، ارائه پوشش‌ بیمه جنگ، وحدت رویه شرکت‌های بیمه در مناسبات با سازمان‌های نظارتی کشور، حکمرانی داده در صنعت بیمه، موضوع افت قیمت خودرو، ایجاد نرم افزار جامع بیمه‌گری در شرکت‌های بیمه در زمینه بلاکچین، هوشمندسازی فرایندهای بیمه‌گری، نحوه جذب بیمه گذاران مناطق آزاد، نرخ گذاری پوشش اتکایی ریسک‌های بزرگ و حمایت از شرکت های بیمه اتکایی، تعامل با رسانه‌های تخصصی صنعت بیمه، نحوه عمل شرکت‌های بیمه در زمینه حوادث آتش‌سوزی و سایر چالش ها و موضوعات روز را مطرح نمودند و رئیس کل و اعضای هیئت عامل بیمه مرکزی، به بیان دیدگاه ها و نظرات خود پرداختند.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

تجلیل از تلاش مؤثر در وصول مطالبات بانك صنعت و معدن

در جلسه هیأت عامل بانک صنعت و معدن، از حسین خسروی کارشناس راهبر بانکی اداره اجرائیات و امور ثبتی این بانک، به پاس عملکرد موفق در وصول مطالبات، به‌ویژه مطالبات ارزی، با اهدای لوح تقدیر به امضای دکتر محمود شایان مدیرعامل بانک تجلیل شد.

توسعه پایدار صنعت فولاد در گرو تکمیل زنجیره، توازن تولید، سرمایه‌گذاری فناورانه و اصلاح سازوکارهای بازار

پنجمین سمینار تحلیلی اندیشکده فولاد و صنایع معدنی با موضوع عملکرد و برنامه‌های زنجیره معدن و فولاد و با حضور گسترده مسئولان دولتی، مدیران زنجیره فولاد و تحلیلگران اقتصادی امروز برگزار شد.