اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 295849

تاریخ: 1404/05/28

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 295849

تاریخ: 1404/05/28

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
در نشست مشترک مدیران بیمه مرکزی و سازمان حج و زیارت؛

بر ارتقای خدمات بیمه‌ای به زائران اربعین تأکید شد

48cf19_25photo-2025-08-14-01-50-31
در نشست مشترک مدیران ارشد صنعت بیمه و سازمان حج و زیارت که با محوریت بررسی اقدامات بیمه‌ای ویژه زائران اربعین برگزار شد، بر لزوم هماهنگی بین‌بخشی و ارتقای خدمات بیمه‌ای تأکید شد.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل؛ مجید مشعلچی فیروزآبادی قائم‌مقام بیمه مرکزی، در این نشست با ارائه گزارشی مبسوط از روند اجرای اقدامات بیمه‌ای اربعین امسال، گفت: یکی از وظایف اصلی نهاد ناظر، نظارت دقیق بر انجام تمامی تعهدات بیمه‌گر در قبال بیمه‌گذاران است. خوشبختانه ارزیابی‌های انجام‌شده نشان می‌دهد که بیمه‌گر منتخب، وظایف خود را به خوبی انجام داده و رضایت متولیان امر حاصل شده است.

وی با اشاره به مأموریت‌های نظارتی بیمه مرکزی در ایام اربعین افزود: در روزهای منتهی به اربعین و در طول مراسم، تیم‌های نظارتی به‌طور مستمر در حال رصد وضعیت ارائه خدمات بودند. در جلسات متعددی که با مسئولان مرتبط از جمله سرکنسول جمهوری اسلامی ایران و مسئولان هلال احمر در نجف برگزار شد، بر کیفیت خدمات بیمه‌ای و سرعت رسیدگی به درخواست‌ها و خسارت‌ها اذعان داشتند.

مشعلچی با تأکید بر اهمیت هماهنگی بین‌بخشی در مأموریت‌های برون‌مرزی ادامه داد: حوزه بیمه زائران نیازمند همکاری مستمر میان بیمه‌گر، نهاد ناظر، دستگاه‌های اجرایی و خدماتی و همچنین مسئولان کشور میزبان است. تجربه اربعین نشان داد که هرچه این هماهنگی بیشتر باشد، خدمت‌رسانی به زائران روان‌تر و سریع‌تر انجام می‌شود. امیدواریم در سال‌های آینده این هماهنگی در همه سطوح ارتقا یابد تا بتوانیم نقش خود را در قبال زائران اباعبدالله الحسین(ع) به بهترین نحو ایفا کنیم.

در ادامه، علیرضا بیات رئیس سازمان حج و زیارت، با تشکر از عملکرد بیمه معلم به عنوان بیمه‌گر دو سال اخیر اربعین، گفت: تمام تلاش ما این است که با بهره‌گیری از تجربیات ارزشمند این دو سال، نقاط ضعف احتمالی شناسایی و رفع شود تا زائران در مسیر زیارت با آرامش و اطمینان بیشتری از خدمات بیمه‌ای استفاده کنند.

شایان ذکر است رضا مصطفوی، سرپرست شرکت بیمه معلم نیز در این نشست، گزارشی جامع از روند اجرای مأموریت بیمه‌گری ویژه زائران اربعین ارائه داد و بر تعهد این شرکت نسبت به خدمت‌رسانی مطلوب به زائران تأکید کرد.

گفتنی است در پایان این نشست، مقرر شد برای سال آینده، با افزایش ظرفیت‌ها و بهبود فرآیندها، خدمات بیمه‌ای با پوشش و سرعت بیشتری ارائه شود تا امنیت و آسایش زائران حسینی بیش از پیش تأمین شود.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

ثبت درآمد بیش از ۲ همت از سرمایه‌گذاری در بازار سرمایه

شرکت بیمه کوثر در شش‌ ماهه نخست سالجاری با وجود محدودیت و شرایط خاص فعالیت‌های اقتصادی در دو ماه ابتدایی سال، موفق به ثبت بیش از ۲ همت درآمد از محل سرمایه‌گذاری و فعالیت در بازار سرمایه شد؛ عملکردی که نشاندهنده مدیریت فعال منابع و بهره‌گیری از فرصت‌های بازار سرمایه است.

نتایج بسیار خوب اکتشاف در معادن جدید چادرملو، آینده شرکت را تضمین می‌کند

رئیس هیأت‌عامل ایمیدرو گفت: در چارچوب سیاست‌های ایمیدرو، چند معدن جدید در اختیار چادرملو قرار گرفته است تا این شرکت بتواند عملیات اکتشاف آنها را تکمیل کند؛ خوشبختانه به نتایج بسیار خوبی هم رسیده‌اند که آینده شرکت را می‌توانند برای سهامدارانشان تضمین کنند.

نودوهشتمین سالروز تأسیس بانک ملی ایران، فرصتی برای تجدید عهد با اعتماد مردم است

مدیرعامل بانک ملی ایران در پیامی به مناسبت فرارسیدن ۲۰ شهریور ماه، نودوهشتمین سالروز تأسیس این بانک با اشاره به جایگاه تاریخی بانک ملی ایران و اعتمادی که طی نسل‌ها شکل گرفته است، تأکید کرد: حفظ این میراث ارزشمند، مستلزم پاسخگویی به نیازهای امروز جامعه و حرکت هوشمندانه در مسیر تحول و آینده بانکداری است.

نسخه شفابخش اصناف آسیا برای ریسک‌های بزرگ اقتصاد خرد

بازطراحی طرح اصناف آسیا، فرصتی برای بیمه آسیاست تا بیمه را از ویترین محصولات به کف بازار نزدیک‌تر کند. اگر سادگی صدور، انتخاب شفاف سرمایه، پوشش‌های کاربردی و دسترسی برخط در یک تجربه واحد کنار هم بنشینند، این محصول برای کسبه خرد، به بخشی از سازوکارِ حفظ کسب‌وکار تبدیل می‌شود.