اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 294546

تاریخ: 1404/05/18

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 294546

تاریخ: 1404/05/18

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر

آمادگی بانک توسعه صادرات ایران برای گسترش همکاری با صنایع استان کرمان

f1e11996c51c45f78fcf2dfbed749b76-image_picker239e2cae-5dae-4793-8226-541af539fb31
معاون شعبه کرمان بانک توسعه صادرات ایران از آمادگی این بانک برای توسعه همکاری با صنایع استان کرمان خبر داد.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی بانک توسعه صادرات ایران؛ محمداسماعیل اشرفی معاون شعبه کرمان در بازدید از کارخانجات صنایع مس شهید باهنر کرمان و دیدار با معاون مالی و اقتصادی شرکت، سیاست‌های بانک برای استمرار و تقویت روابط با مشتریان را تشریح کرد.
اشرفی خواستار توسعه همکاری بانک با این شرکت شد و بیان داشت: طرح جامع الماسان این بانک می تواند نیازهای مختلف مشتریان از جمله این شرکت را تامین کند.
در این دیدار، دکتر رودری، معاون مالی و اقتصادی شرکت مس شهید باهنر کرمان نیز با ابراز امیدواری نسبت به گسترش همکاری‌ها، اعلام کرد که در شهریورماه و با افزایش وصولی‌های شرکت، بخش قابل توجهی از این مبالغ نزد بانک توسعه صادرات ایران متمرکز خواهد شد تا از تسهیلات و خدمات بانک بهره‌مند شوند.
در ادامه بازدیدی از خطوط تولید شامل کارخانجات ذوب، نورد، لوله، اکستروژن، محصولات آلیاژی برنجی، انبار تولیدات و بخش بازیابی ضایعات انجام گرفت.
گفتنی است شرکت صنایع مس شهید باهنر کرمان با دریافت کاتد مس از شرکت ملی صنایع مس ایران، نسبت به تولید انواع محصولات مسی همچون ورق، تسمه، لوله و سایر محصولات مرتبط اقدام کرده و سهم قابل توجهی از بازار داخلی را در اختیار دارد.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

تجلیل از تلاش مؤثر در وصول مطالبات بانك صنعت و معدن

در جلسه هیأت عامل بانک صنعت و معدن، از حسین خسروی کارشناس راهبر بانکی اداره اجرائیات و امور ثبتی این بانک، به پاس عملکرد موفق در وصول مطالبات، به‌ویژه مطالبات ارزی، با اهدای لوح تقدیر به امضای دکتر محمود شایان مدیرعامل بانک تجلیل شد.

توسعه پایدار صنعت فولاد در گرو تکمیل زنجیره، توازن تولید، سرمایه‌گذاری فناورانه و اصلاح سازوکارهای بازار

پنجمین سمینار تحلیلی اندیشکده فولاد و صنایع معدنی با موضوع عملکرد و برنامه‌های زنجیره معدن و فولاد و با حضور گسترده مسئولان دولتی، مدیران زنجیره فولاد و تحلیلگران اقتصادی امروز برگزار شد.