اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 294236

تاریخ: 1404/05/16

نویسنده: sa_user_03

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 294236

تاریخ: 1404/05/16

نویسنده: sa_user_03

کپی نشانی خبر

ثبت رکورد جدید در درآمد و سودآوری بانک پاسارگاد

بانک پاسارگاد؛
بانک پاسارگاد با انتشار صورت‌های مالی دوره سه‌ماهه منتهی به ۳۱ خرداد ۱۴۰۴، از ثبت عملکردی درخشان و چشمگیر در حوزه سودآوری خبر داد. بر اساس این گزارش، سود خالص بانک در این بازه زمانی به ۷٬۴۲۶ میلیارد تومان رسید که نسبت به مدت مشابه سال قبل، رشد قابل توجه ۲۱۸ درصدی را تجربه کرده است.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی بانک پاسارگاد؛ درآمد عملیاتی بانک نیز با افزایش ۵۲ درصدی به ۴۶٬۴۱۳ میلیارد تومان بالغ شد. بخش عمده این درآمد از محل تسهیلات اعطایی، به میزان ۴۶٬۰۹۱ میلیارد تومان حاصل شده که حاکی از رشد ۵۳ درصدی در این بخش است.
همچنین درآمدهای ناشی از کارمزد با رشد ۴۹ درصدی از ۱٬۲۳۸ میلیارد تومان به ۱٬۸۴۸ میلیارد تومان رسیده و درآمد ناشی از سرمایه‌گذاری در اوراق بدهی نیز با رشد ۲۵ درصدی به ۲۹۳ میلیارد تومان افزایش یافته است.
در نتیجه این عملکرد مطلوب، سود عملیاتی بانک در پایان این دوره به ۱۰٬۰۴۰ میلیارد تومان رسید که بیانگر رشد ۱۸۶ درصدی نسبت به دوره مشابه سال قبل است. سود هر سهم نیز با افزایش ۱۱۹ درصدی به ۱۵۸ ریال ارتقاء یافته است.
در ادامه این روند رو به رشد، بانک پاسارگاد در گزارش فعالیت ماهانه منتهی به ۳۱ تیر ۱۴۰۴ نیز از تحقق درآمد ۱۶۸٬۲۸۰ میلیارد ریالی خبر داد. این درآمد از محل تسهیلات اعطایی، سپرده‌گذاری، سرمایه‌گذاری در اوراق و دریافت کارمزد حاصل شده و در برابر آن، هزینه‌ای بالغ بر ۱۴۲٬۶۵۴ میلیارد ریال نیز شناسایی شده است. این عملکرد موجب شد بانک در تیرماه به تراز مثبت ۱۸ درصدی دست یابد.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

حضور دبیرکل سندیکای بیمه‌گران ایران در هجدهمین اجلاس شورای کسب‌وکار بریکس ۲۰۲۶ و رایزنی برای توسعه همکاری‌های بیمه‌ای با کشورهای عضو

دبیرکل سندیکای بیمه‌گران ایران با حضور در هجدهمین اجلاس شورای کسب‌وکار بریکس ۲۰۲۶ در هند، ضمن مشارکت در نشست کارگروه خدمات مالی و دیدارهای جداگانه با مدیران و صاحب‌نظران صنعت بیمه و اتکایی هند، راهکارهای توسعه همکاری‌های مشترک و زمینه‌های تدوین تفاهم‌نامه‌های همکاری میان نهادهای بیمه‌ای دو کشور را بررسی کرد.

فرانکفورت؛ ناتوانی در پرداخت یا محدودیت تحریمی

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی بانک سپه، در حالی نهاد ناظر مالی آلمان (بافین) قصد دارد به فعالیت بیش از ۵۰ ساله شعبه فرانکفورت بانک سپه پایان دهد و مجوز این شعبه باسابقه را با ادعای «ناتوانی فنی در ایفای تعهدات» لغو نماید که پیگیری های حقوقی علیه آن در جریان است.

رشد ۵۷ درصدی منابع و ارتقای کفایت سرمایه بانک مسکن/ عسکرپور تسلط بر منابع پایدار را کلید تداوم رشد خواند

رئیس هیئت مدیره بانک مسکن، در مراسم تودیع و معارفه مدیر منطقه غرب تهران، با اشاره به رشد چشمگیر شاخص‌های مالی بانک، بر ضرورت تسلط بر منابع پایدار و افزایش سهم بازار برای تداوم مسیر رشد تأکید کرد.

نگاهی به عملکرد سالجاری بیمه ما؛ رشد فروش سودآور

با گذشت بیش از پنج ماه از سالجاری، می‌توان عملکرد شرکت بیمه «ما» را در قالب یک کارنامه جامع بررسی کرد؛ شرکتی که پیش از همه موفق شد پتانسیل بازار طلا را کشف و بیمه گزارانش را به سرمایه‌گذاری در این حوزه تشویق کند.