اخبار ویژه |
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 293373

تاریخ: 1404/04/22

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 293373

تاریخ: 1404/04/22

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر

اولین روز حضور تابش در محل دفتر هیئت‌مدیره چادرملو و دیدار با محمود صلاحی، ولی‌الله فاطمی و محمد ابویی

IMG_20250713_072944_535 (1)
محمدرضا تابش، رئیس هیئت‌مدیره شرکت معدنی و صنعتی چادرملو، در اولین روز حضور خود در دفتر هیئت‌مدیره، میزبان دکتر صلاحی، رئیس پیشین هیئت‌مدیره، و دکتر فاطمی، عضو سابق هیئت‌مدیره چادرملو بود.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی؛ در این نشست که با حضور دکتر ابویی، مشاور راهبردی مدیرعامل، برگزار شد، موضوعات کلیدی از جمله افزایش بهره‌وری و سوددهی شرکت، تنوع‌بخشی به فعالیت‌ها، تکمیل زنجیره تولید، حفاظت از محیط‌زیست و صیانت از نیروی انسانی کارآمد مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

هر یک از حاضران دیدگاه‌ها و نظرات تخصصی و مدیریتی خود را برای بهبود عملکرد شرکت ارائه کردند. دکتر تابش ضمن قدردانی از تلاش‌های اعضای پیشین هیئت‌مدیره و مدیران سابق، بر لزوم بهره‌گیری از تجارب آن‌ها و مشارکت تمامی دلسوزان شرکت و مردم تأکید کرد.

وی اظهار داشت: «هیئت‌مدیره باید بستری برای انتقال پیشنهادهای سازنده و تصمیم‌گیری‌های خردمندانه باشد تا با جلب مشارکت دوستداران ایران، اردکان و چادرملو، به ارتقا و بالندگی شرکت کمک کند»

رئیس هیئت‌مدیره چادرملو همچنین ابراز امیدواری کرد که این نهاد بتواند به‌عنوان بازوی توانمند مدیریت شرکت، در انجام وظایف خطیر خود نقش مؤثری ایفا کند. این نشست، گامی مهم در راستای تقویت همکاری‌ها و هم‌افزایی برای تحقق اهداف کلان شرکت معدنی و صنعتی چادرملو محسوب می‌شود.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

وقتی عملکرد، اعتماد می‌آفریند؛ روایت بازار از گزارش شش‌ماهه پاکسان

انتشار گزارش عملکرد شش‌ ماهه شرکت پاکسان، علاوه بر ثبت یکی از درخشان‌ترین دوره‌های مالی سال‌های اخیر، با افزایش توجه فعالان بازار سرمایه به نماد «شپاکسا» همراه شد؛ رخدادی که بار دیگر نشان داد عملکرد واقعی، معتبرترین سرمایه هر بنگاه اقتصادی است.

کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران، مهارت‌محورترین بنگاه اقتصادی کشور است

مدیرعامل کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران، این شرکت را مهارت‌محورترین بنگاه اقتصادی کشور دانست و گفت: دریانوردان ناوگان ملی کشتیرانی علاوه بر مهارت‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری قابل توجهی که در نظام آموزشی مرتبط در موسسه آموزشی کشتیرانی و سایر دانشکده‌های دریانوردی فرامی‌گیرند، از مهارت شجاعت و ایستادگی نیز برخوردارند که نمونه بارز آن، ایستادگی ۲۵ دریانورد ایرانی این ناوگان در کشتی توسکا که مورد تعرض ناو نظامی آمریکا قرار گرفت و دریانوردان آن، بالغ بر دو هفته در اسارت بودند، است.

اتابک: مطالبات تولیدکنندگان با اولویت در هیأت دولت پیگیری می‌شود

وزیر صنعت، معدن و تجارت با تأکید بر عزم دولت برای حمایت همه‌جانبه از بخش تولید و کارآفرینی، گفت: مسائل، دغدغه‌ها و مطالبات تولیدکنندگان به‌صورت مستمر در جلسات هیأت دولت و سایر ستادهای اقتصادی کشور مطرح، بررسی و پیگیری می‌شود و رئیس‌جمهور نیز دستورات لازم را برای رفع موانع و تسهیل فعالیت واحدهای تولیدی صادر کرده‌اند.