اخبار ویژه |
راه و شهرسازی

کد خبر: 293342

تاریخ: 1404/04/21

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
راه و شهرسازی

کد خبر: 293342

تاریخ: 1404/04/21

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر

نرخ بلیت پروازهای اربعین تعیین شد؛ آغاز پروازها از ۱۷ مرداد

115313_748
دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی تاکید کرد که با وجود آزاد بودن نرخ بلیت پروازهای بین‌المللی برای ایرلاین‌های داخلی، در بازه زمانی ۱۷ تا ۲۷ مرداد، قیمت پروازهای اربعین سقف مشخصی خواهد داشت تا از افزایش بی‌رویه نرخ‌ها جلوگیری شود.

به گزارش اقتصاد ملت؛ مقصود اسعدی سامانی، دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصاد معاصر؛ با اشاره به رشد چشمگیر تقاضا برای سفر عتبات عالیات در ایام اربعین اعلام کرد: با وجود اینکه قیمت‌گذاری بلیت پروازهای بین‌المللی بر اساس مکانیزم عرضه و تقاضا صورت می‌گیرد و قیمت‌گذاری دستوری نداریم اما به منظور تسهیل سفر زائران و جلوگیری از سوءاستفاده‌های احتمالی، نرخ ثابتی برای بلیت پروازهای اربعین در بازه ۱۷ تا ۲۷ مرداد تعیین شده است.

به گفته وی، بر این اساس، قیمت بلیت پرواز تهران–نجف و بالعکس، ۱۸ میلیون تومان و پروازهای رفت و برگشت از فرودگاه‌های شرقی کشور مانند مشهد، زاهدان و کرمان به نجف، ۲۲ میلیون تومان تعیین شده است.

اسعدی سامانی تاکید کرد: در این بازه زمانی، هیچ شرکت هواپیمایی مجاز به فروش بلیت بالاتر از نرخ مصوب نیست و از هموطنان عزیز تقاضا داریم از خرید بلیت با قیمت بالاتر خودداری کنند.

دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی همچنین با اشاره به محدودیت ناوگان هوایی کشور گفت: با وجود تلاش شرکت‌های هواپیمایی برای استفاده حداکثری از ظرفیت پروازی، امکان پاسخگویی کامل به همه تقاضاها وجود ندارد. بنابراین توصیه می‌شود زائران در صورت امکان از سایر شیوه‌های حمل‌ونقل مانند مسیرهای زمینی نیز استفاده کنند.

وی افزود: به زوار توصیه می‌شود حتما برای پرواز بلیت رفت و برگشت تهیه کنند چون تامین بلیت در عراق و در فرودگاه نجف مشکلات زیادی دارد.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

فرودگاه‌ها در آماده‌باش کامل براي مديريت عمليات هوايي/مديريت پروازها و ترافيک در ايام تشييع پيکر مطهر رهبر شهيد

 سرپرست شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران، از آمادگی کامل فرودگاه‌ها و مراکز عملیاتی این شرکت برای مدیریت یکی از بزرگ‌ترین رویدادهای تاریخی ایران در روزهای پیش رو خبر داد و تأکید کرد که فرودگاه‌های مهرآباد و مشهد در قلب عملیات اجرایی این آیین قرار دارند.

پروژه‌های توسعه‌ فرودگاه‌های کشور متوقف نخواهد شد

سرپرست شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران در سفر به اصفهان، از روند اجرای پروژه‌های عمرانی و زیرساختی فرودگاه شهید بهشتی بازدید کرد و در دیدار با از حضور فعال، متعهدانه و امید بخش کارکنان فرودگاه‌ها در شرایط دشوار قدردانی کرد و گفت: کارکنان نقش مهمی در تداوم خدمت‌رسانی به مردم و حفظ پویایی صنعت هوانوردی کشور داشته اند.