اخبار ویژه |
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 292686

تاریخ: 1404/05/08

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 292686

تاریخ: 1404/05/08

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
رئیس هیئت عامل ایدرو عنوان کرد :

تمرکز بر عرضه سهامی عام برای کاهش وابستگی به بودجه دولتی

جلسه شورای معاونین تودیع اقای نوفلاح 404-5-5 (15)
معاون وزیر صمت و رئیس ایدرو در جلسه شورای معاونین و مدیران سازمان با تأکید بر لزوم بازتعریف مأموریت سازمان گفت : ایدروی نوین باید با تمرکز بر عرضه سهامی عام، وابستگی خود به بودجه دولتی را کاهش و استقلال مالی خود را افزایش دهد.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از ایدرونیوز؛ فرشاد مقیمی گفت : تمرکز بر تعامل مستمر با بازار سرمایه و جلب مشارکت سرمایه‌گذاران، کلید تحقق این هدف است و بهره‌برداری از ظرفیت‌های بورس، گام مهمی در مسیر تأمین منابع مالی پایدار خواهد بود.

مقیمی همچنین بر توسعه زیرساخت‌های مشارکت عمومی و پلتفرم‌های دیجیتال برای ارتقای شفافیت و تسهیل ارتباط با ذی‌نفعان تأکید کرد.

رئیس هئیت عامل ایدرو در ادامه، نوآوری در فرایندها و محصولات را شرط رقابت‌پذیری در بازار سرمایه عنوان کرد و گفت: مأموریت جدید سازمان باید شامل پروژه‌های استراتژیک باشد که مستقیماً جذب سرمایه‌گذاری عمومی را تسهیل کند و اجرای موفقیت‌آمیز عرضه عمومی سهام را ممکن سازد.وی چشم‌انداز ایدروی نوین را «سکان‌داری توسعه صنعتی پیشرو و پایدار در ایران از طریق مشارکت فعال مردمی، نوآوری مستمر و مدیریت هوشمندانه سرمایه‌ها» با هدف «ارتقاء رقابت‌پذیری ملی و ایجاد ارزش‌افزوده برای تمامی ذی‌نفعان» خواند.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

از تاب‌آوری تا رشد؛ روایت فولاد مبارکه از مدیریت سرمایه انسانی در دل جنگ

دکتر زرندی مدیرعامل فولاد مبارکه در بیست‌ویکمین کنفرانس بین‌المللی توسعه منابع انسانی، با تشریح تجربه این شرکت در جریان حملات اخیر، حفظ ۳۰هزار نیروی انسانی و حدود ۱۰هزار بازنشسته، صیانت از جان کارکنان، جلوگیری از بیکاری و به‌ کارگیری ۶هزار نیروی فاقد محل کار در فرآیند بازسازی را مهمترین محورهای مدیریت بحران در فولاد مبارکه عنوان کرد.

آینده سرمایه انسانی در گرو اقتصاد، داده و هوش مصنوعی

کیانی بختیاری رئیس دفتر معاون اول رئیس‌جمهور با تشریح تغییرات بنیادین در مدیریت منابع انسانی گفت: دوران تکیه صرف بر الگوهای سنتی در مدیریت سرمایه انسانی به پایان رسیده و مدیران آینده این حوزه باید همزمان با اقتصاد، داده، روانشناسی و جامعه‌شناسی آشنا باشند؛ با این حال در تصمیم‌های حساس مربوط به انسان، قضاوت انسانی همچنان باید در جایگاه نخست قرار داشته باشد.

بنگاه‌ها در جنگ اقتصادی؛ نیروی انسانی خود را از دست می‌دهند

خرمی مدیرعامل سازمان مدیریت صنعتی با هشدار نسبت به تبعات فرسایش سرمایه انسانی در شرایط جنگ اقتصادی و تحریم تأکید کرد: در روزهایی که بنگاه‌ها زیر فشار تورم، تحریم، فرسودگی تجهیزات و محدودیت بازارها قرار دارند، حذف آموزش و بودجه‌های توسعه‌ای نه یک صرفه‌جویی؛ بلکه ضربه‌ای به مهمترین سرمایه سازمان‌هاست. سرمایه‌ای که اگر از دست برود؛ بازسازی آن به‌ مراتب دشوارتر از جبران خسارت‌های مالی خواهد بود.

منابع انسانی در پیچ تحول؛ از واحد پشتیبان سازمان تا موتور خلق ارزش

بیست‌ویکمین کنفرانس بین‌المللی توسعه منابع انسانی در حالی با شعار «بازآفرینی حکمرانی سرمایه انسانی؛ از تاب‌آوری تا تحول» در مرکز همایش‌های مدیریت صنعتی برگزار شد که این رویداد پس از بیش از دو دهه، دیگر صرفاً یک گردهمایی تخصصی نیست؛ بلکه به بستری برای پیوند دانش و تجربه، شبکه‌سازی مدیران و بازتعریف نقش منابع انسانی در خلق ارزش برای سازمان‌ها تبدیل شده است.