اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 292380

تاریخ: 1404/04/09

نویسنده: sa_user_03

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 292380

تاریخ: 1404/04/09

نویسنده: sa_user_03

کپی نشانی خبر

ششمین دوره طرح پیش‌ خرید ایران‌ خودرو آغاز شد

1

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی بانک خاورمیانه؛ با آغاز ششمین دوره طرح پیش‌خرید خودروهای ایران‌خودرو، بانک خاورمیانه آمادگی خود را برای ایجاد حساب وکالتی جهت شرکت در این طرح اعلام می‌کند. مشتریان حقیقی بالای ۱۸ سال می‌توانند یکی از حساب‌های شخصی خود نزد این بانک (سپرده کوتاه‌مدت عادی) را از طریق موبایل‌بانک خاورمیانه، برنامک بی‌سان یا بانکینو وکالتی کنند:

متقاضیان جهت وکالتی کردن حساب و مسدود کردن مبلغ ۳۶۰ میلیون تومان نزد بانک خاورمیانه از دوشنبه ۹ تیرماه ۱۴۰۴ تا پایان ساعت ۲۴ روز پنج‌شنبه مورخ ۱۲ تیرماه ۱۴۰۴ فرصت دارند.

برای اطلاعات بیشتر درباره وکالتی کردن حساب، اینجا کلیک کنید.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

رئیس‌جمهور پزشکیان اصلاحات اقتصادی را با شجاعت و اجماع‌سازی پیش می‌برد

وزیر امور اقتصادی و دارایی با تشریح ویژگی‌های مدیریتی رئیس‌جمهور و رویکرد دولت چهاردهم در اجرای اصلاحات اقتصادی، «شجاعت تصمیم‌گیری»، «اجماع‌سازی» و «توجه به معیشت مردم» را از ویژگی‌های مهم مسعود پزشکیان دانست و گفت: رئیس‌جمهور معتقد است اصلاحات اقتصادی باید انجام شود، اما این اصلاحات باید با کار کارشناسی، توجه به جزئیات اجرا و حداقل‌کردن هزینه‌های آن برای مردم همراه باشد.

فتح تاریخی قله ۶میلیون واحدی بورس در آخرین روز مرداد

شاخص‌کل بورس تهران در پایان معاملات شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ برای نخستین‌بار در تاریخ بازار سرمایه ایران از مرز ۶ میلیون واحد عبور کرد؛ رکوردی که همزمان با رشد قابل‌توجه ارزش معاملات، ورود پول به سهام و بهبود گسترده تقاضا در بازار به ثبت رسید.