اخبار ویژه |
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 289162

تاریخ: 1404/03/28

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 289162

تاریخ: 1404/03/28

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر

تداوم پشتیبانی پازارگاد از صنعت پتروشیمی در منطقه پارس

WhatsApp Image 2025-06-18 at 14_24_40_a39865a8 (1)

به گزارش اقتصاد ملت از روابط عمومی شرکت عملیات غیرصنعتی پازارگاد؛ محمد شیخان تصریح کرد: جابجایی کارکنان شریف صنعت پتروشیمی با جایگزین کردن وسایل نقلیه زمینی بجای هواپیما از اولین برنامه‌های اجرایی این شرکت در حوزه حمل و نقل بوده که اجرایی شده و تا این لحظه روند جابجایی کارکنان بدون وقفه از سوی این شرکت پازارگاد انجام گرفته و تداوم خواهد داشت.

مدیرعامل پازارگاد خاطرنشان کرد: مطابق ماموریت‌های محوله به این شرکت از سوی مدیریت شرایط اضطرار منطقه پارس، این شرکت با تمام توان مشغول پشتیبانی و خدمات‌رسانی به کارکنان و شرکت‌های تولیدی صنعت است.

شیخان با اشاره به تجاوز وحشیانه رژیم صهیونی گفت: خداوند متعال یار و ناصر ملت بزرگ ایران اسلامی است و انشالله تحت رهبری مقام عظمای ولایت این روزها را نیز پشت سرخواهیم گذاشت و امنیت و اقتدار ایران اسلامی بار دیگر به جهانیان ثابت خواهد شد.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

سعدمحمدی: کاهش حاشیه سود، زنگ خطر برای سرمایه‌گذاری در زنجیره فولاد است

اردشیر سعدمحمدی مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات در چهارمین سمینار تحلیلی اندیشکده فولاد و صنایع معدنی ایران با تشریح روند کاهش حاشیه سود در زنجیره معدن و فولاد؛ نسبت به افت انگیزه سرمایه‌گذاری، افزایش هزینه‌های انرژی و ضرورت اصلاح سیاست‌های اقتصادی و ارتقاء بهره‌وری هشدار داد.

مدیر حراست منطقه ویژه اقتصادی لامرد منصوب شد

طی مراسمی با حضور مدیرکل دفتر مرکزی حراست سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو)، سیدامیر برهانی‌نائینی مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی لامرد و جمعی از مدیران؛  «نادر دائی» به عنوان مدیر حراست منطقه ویژه اقتصادی لامرد معرفی و فعالیت خود را در این مسئولیت آغاز کرد.