اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 288167

تاریخ: 1404/03/11

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 288167

تاریخ: 1404/03/11

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر

کاهش نسبت خسارت بیمه کوثر با وجود رشد ۱۲۳ درصدی پرتفوی

Untitled-552x370

به گزارش اقتصاد ملت؛ عملکرد بیمه کوثر در دومین ماه سال ۱۴۰۴ نشان‌دهنده رشد چشمگیر در حق بیمه تولیدی و همچنین بهبود مدیریت خسارت در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته است.

بر اساس آمارهای سامانه کدال، بیمه کوثر در اردیبهشت ۱۴۰۴ موفق به تولید ۲۰,۷۶۷ میلیارد ریال حق بیمه شد که این رقم در مقایسه با اردیبهشت سال گذشته، رشد ۵۸ درصدی را نشان می‌دهد. این رشد قابل توجه، می‌تواند حاصل توسعه شبکه فروش، جذب بیمه‌گذاران جدید و افزایش نرخ بیمه‌نامه‌ها باشد.

نگاهی به آمار دو ماهه نخست سال ۱۴۰۴ نیز حاکی از جهش قابل توجه حق بیمه تولیدی این شرکت است؛ بیمه کوثر در این بازه زمانی دو ماهه ابتدایی سال، ۵۸,۹۰۸ میلیارد ریال حق بیمه تولید کرده است که نسبت به حق بیمه تولیدی ۲۶,۴۷۰ میلیارد ریالی مدت مشابه سال قبل، افزایش چشمگیر ۱۲۳ درصدی را تجربه کرده است. این آمار، حاکی از رشد سریع پرتفوی این شرکت و تلاش جدی برای توسعه بازار در ماه‌های ابتدایی سال جدید است.

اما در حوزه خسارت پرداختی، شرکت بیمه کوثر در دو ماهه اول ۱۴۰۴ بالغ بر ۲۶,۷۸۹ میلیارد ریال خسارت به بیمه‌گذاران خود پرداخت کرده است. این رقم در مقایسه با دوره مشابه سال گذشته رشد ۱۰۰ درصدی را نشان می‌دهد.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

ظرفیت‌های جدید تأمین مالی فعال شود/ تقدیر از بانک سپه برای بومی‌سازی سامانه‌های بانکی

دکتر سیدعلی مدنی‌زاده وزیر امور اقتصادی و دارایی در مجمع‌عمومی عادی سالیانه بانک سپه با تأکید بر ضرورت استفاده حداکثری از ظرفیت‌های تأمین مالی نظام بانکی، خواستار افزایش استفاده از ظرفیت «زیرخط ترازنامه» بانک‌ها برای حمایت از تولید همزمان با اجرای سیاست کنترل رشد نقدینگی و مهار تورم شد.

صندوق‌های سرمایه‌گذاری ارزی، ابزاری برای تقویت پول ملی

معاون سیاستگذاری اقتصادی وزارت امور اقتصادی و دارایی گفت: صندوق‌های سرمایه‌گذاری ارزی علاوه بر حفظ پس‌انداز ارزی اشخاص حقیقی و حقوقی، منابع ارزی موردنیاز برخی شرکت‌های تولیدی داخلی را نیز تأمین می‌کنند و از این طریق دارایی‌های ارزی افراد در مسیر تقویت تولید و سرمایه‌گذاری قرار می‌گیرد.

آمادگی بانک تجارت برای توسعه همکاری‌های راهبردی با صندوق بیمه حواث طبیعی ساختمان

مدیرعامل بانک تجارت در دیدار با رئیس هیات‌عامل صندوق بیمه حوادث طبیعی ساختمان، بر اهمیت گسترش همکاری‌های راهبردی و ارائه خدمات نوین بانکی، به‌ویژه در حوزه تأمین مالی زنجیره‌ای تاکید کرد.