اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 287366

تاریخ: 1404/03/10

نویسنده: sa_user_03

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 287366

تاریخ: 1404/03/10

نویسنده: sa_user_03

کپی نشانی خبر

بانک توسعه صادرات ایران حامی فعالان اقتصادی در عرصه تجارت خارجی

بانک

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی بانک توسعه صادرات ایران؛ محمود مومن زاده در بازدید از واحد تولیدی فعال در حوزه تولید گاز کربنیک در استان چهارمحال و بختیاری، با مدیران ارشد این شرکت گفت و گو و بسته خدمات جامع این بانک را معرفی کرد.
مومن زاده با تاکید بررسالت بانک توسعه صادرات ایران مبنی بر توسعه تعامل با جامعه تولید و صادرات کشور، گفت: تامین نیاز فعالان حوزه تولید و صادرات در گرو ارتباط مستمر با واحدهای تولیدی است.
وی با بیان اینکه بسته خدمات و تسهیلات بانک توسعه صادرات ایران، متناسب با شرایط اقتصادی کشور و نیاز شرکت های تولیدی طراحی و ارایه می شود، گفت: علاوه بر این، در تلاشیم با انعقاد قراردادهای دوجانبه با اتاق بازرگانی، صندوق ضمانت صادرات و سازمان توسعه تجارت، فرایند ارایه خدمات به تولیدکنندگان تسریع یابد.
گفتنی است، شرکت کوشا تجارت زاگرس، فعال در زمینه تولید گازکربنیک واقع در شهرک صنعتی سامان شهرکرد، از مشتریان بانک توسعه صادرات ایران بوده و برای گسترش فعالیت های خود خواستارافزایش همکاری های دوجانبه با بانک است.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

راز موفقیت من

شرکت بیمه البرز در مسیر بیش از شش دهه فعالیت در صنعت بیمه کشور، بخش مهمی از اعتبار و جایگاه

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

تأکید وزیر اقتصاد بر افزایش سرمایه بانک کشاورزی با هدف تقویت حمایت از تولید

وزیر امور اقتصادی و دارایی، عملکرد بانک کشاورزی را در ارتقای شاخص‌های سلامت بانکی و جهت‌دهی تسهیلات مثبت ارزیابی و از مدیرعامل، اعضای هیأت‌مدیره و هیأت‌عامل و همه کارکنان این بانک برای تلاش‌ها و عملکرد سال گذشته قدردانی کرد.

راز موفقیت من

شرکت بیمه البرز در مسیر بیش از شش دهه فعالیت در صنعت بیمه کشور، بخش مهمی از اعتبار و جایگاه خود را مرهون سرمایه ای ارزشمند به نام شبکه فروش توانمند، حرفه ای و متعهد خود در سراسر کشور می داند؛ شبکه ای که با شناخت دقیق نیازهای بیمه گذاران، تجربه اندوزی مستمر و حضور مؤثر در بازار، نقش مهمی در تداوم خدمت رسانی و توسعه فعالیت های بیمه ای ایفا می کند.

۹۸ زندانی جرایم غیرعمد به مناسبت ۹۸ سالگی بانک ملی ایران آزاد شدند

همزمان با نود و هشتمین سالروز تأسیس بانک ملی ایران، ۹۸ زندانی جرایم غیرعمد با مشارکت و همراهی این بانک و ستاد مردمی رسیدگی به امور دیه و کمک به زندانیان نیازمند آزاد شدند و به آغوش خانواده‌های خود بازگشتند.