اخبار ویژه |
اجتماعی

کد خبر: 284903

تاریخ: 1403/11/30

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
اجتماعی

کد خبر: 284903

تاریخ: 1403/11/30

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر

سردار حاجی‌زاده: مردم نگران نباشند، جنگ نمی شود

سردار+حاجی+زاده

به گزارش اقتصاد ملت؛ اگر مراکز هسته‌ای ما را بزنند، آیا قابل محاسبه است که ما چه اقدامی علیه آن‌ها انجام خواهیم داد؟ آتشی در منطقه به‌پا خواهد شد که ابعاد و گسترۀ آن قابل محاسبه نیست. به‌خاطر همین دشمنان مطلقا دنبال چنین چیزی نیستند.

ما آمادۀ جنگ هستیم که جنگ نشود. آن‌ها دنبال درگیری نیستند، دنبال ترساندن و مرعوب‌سازی هستند.

اگر هر هفته یک رونمایی از شهرهای موشکی داشته باشیم تا دو سال دیگر هم تمام نمی‌شوند.

ما در حوزۀ نظامی آسیب‌پذیری نیستیم؛ آن چیزی که در کشور ما آسیب‌پذیر است اقتصاد است. همه باید بسیج شویم این خاکریزِ ضعیف را درست کنند.

منبع: ایسنا

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

حضور کودکان کار در خیابان‌های تهران به شکل معناداری کاهش یافته است/ تغییر رویکرد از «جمع‌آوری» به «توانمندسازی»

حسینی رئیس سازمان بهزیستی کشور با اشاره به نتایج اجرای طرح‌های ساماندهی کودکان کار در تهران، از کاهش چشمگیر حضور کودکان در موقعیت خیابان طی سه سال گذشته خبر داد و تأکید کرد که سیاست‌های جدید این سازمان به جای تمرکز بر جمع‌آوری و نگهداری؛ بر توانمندسازی، آموزش، مهارت‌آموزی و بازگرداندن این کودکان به چرخه طبیعی زندگی است.

الزامات حکمرانی در شرایط جنگی؛ از عدالت و معیشت تا مقاومت و مذاکره

در شرایطی که کشور با وضعیت جنگی، چالش‌های اقتصادی و پیامدهای یک دوره پرتنش امنیتی مواجه است؛ حکمرانی بیش از گذشته به آزمونی برای سنجش عدالت، کارآمدی و اعتماد عمومی تبدیل شده است. سخنان پزشکیان در جمع فعالان حوزه صنعت و معدن، تصویری از اولویت‌های دولت برای عبور از این شرایط ارائه می‌دهد؛ روایتی که در آن عدالت، حفظ معیشت مردم، تقویت انسجام داخلی، مذاکره در چارچوب منافع ملی و مقاومت در برابر فشارها؛ اضلاع اصلی مسیر پیش‌رو است.

درخشش حنانه اسدی در انتخابی تیم ملی؛ کاراته‌کای اصفهانی در جمع چهار برتر کشور

حنانه اسدی کاراته‌کای شایسته اصفهانی، با عملکردی درخشان در رقابت‌های انتخابی تیم ملی کاراته، موفق شد در میان ۱۹ورزشکار برتر کشور به جمع چهار نفر نهایی راه یابد و با اختلافی اندک، عنوان سومی این مسابقات را از آن خود کند.