اخبار ویژه |
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 281769

تاریخ: 1404/02/06

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 281769

تاریخ: 1404/02/06

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر

رتبه دوم تهران در فروش کالای تملیکی

۲۰۲۵۰۴۲۶_۱۵۳۶۱۲

به گزارش اقتصاد ملت از روابط عمومی سازمان جمع‌آوری و فروش اموال‌تملیکی، سعید غلامی باغی عضو هیئت مدیره و معاون بهره برداری و فروش اموال منقول سازمان در نخستین نشست مشترک در سال جدید که با حضور علی صالحی دادستان عمومی و انقلاب تهران، مدیرکل تعزیرات حکومتی استان تهران،رئیس پلیس امنیت اقتصادی و برخی از مدیران گمرک و نماینده پلیس امنیت اقتصادی  در اداره کل ویژه استان تهران برگزار شد، اظهار کرد: با همکاری دستگاه قضایی در سال گذشته ۵۱همت کالا تعیین‌تکلیف شده است که عمده آن در سال های گذشته فاسد و امحا می شد.

وی افزود: ۱۵ هزار میلیارد تومان کالا در حراج و مزایده به فروش رفته است و ۲۵ هزار میلیارد تومان کالا اعاده شده و به چرخه اقتصاد کشور بازگشته است و به حوزه تولید رفته است.

غلامی باغی خاطرنشان کرد: اداره کل ویژه استان تهران پس از استان هرمزگان با بیش از ۱۶ درصد رتبه دوم فروش را بین استان ها در اختیار دارد.

وی بیان کرد: شکل فروش سازمان با برگزاری حراج‌های خرده فروشی در حال دگرگونی است.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

فولاد مبارکه با تداوم تولید و تامین بازار، به ثبات زنجیره صنعت کمک کرد

تداوم تولید و عرضه محصولات فولاد مبارکه پس از حملات فروردین ماه، در کنار همکاری نزدیک با صنایع لوله سازی و پوشش خطوط انتقال، زمینه حفظ جریان تامین ورق فولادی و استمرار اجرای بخشی از پروژه های مهم زیرساختی کشور را فراهم کرده است.

آیین تجلیل از کارکنان نمونه مجتمع نوری از دیدگاه ایمنی برگزار شد/مدیرعامل پتروشیمی نوری: ایمنی و سلامت کارکنان، بالاترین سرمایه ما در شرکت است

همزمان با گرامیداشت هفتم مهر، روز ملی آتش‌نشانی و ایمنی، آیین تجلیل از کارکنان نمونه شرکت پتروشیمی نوری از دیدگاه ایمنی، با حضور مدیرعامل، مدیران و کارکنان این شرکت در سالن اجتماعات مجتمع برگزار شد.