اخبار ویژه |
روابط عمومی ها

کد خبر: 278274

تاریخ: 1403/12/21

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
روابط عمومی ها

کد خبر: 278274

تاریخ: 1403/12/21

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر

آئین رونمایی از کتاب های نویسندگان بومی برگزار شد

IMG-20250311-WA0062

وی حضور افراد فرهیخته را سرمایه های فرهنگی و اجتماعی منطقه عنوان کرد و افزود: کتاب های منتشر شده در حوزه‌های مختلفی نظیر سبک زندگی، حوزه های اجتماعی و… رونمایی و از نویسندگان این آثار تجلیل شد.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

نقش راهبردی «آیسا» در ارتقاء بهره‌وری و هوشمندسازی فولاد خوزستان

مهندس احسان خیاط مدیرعامل شرکت آیسا فراگیر ویرا، با تأکید بر ضرورت پیوند فناوری با نیازهای واقعی صنعت فولاد، معتقد است محصولات و خدمات هوشمند زمانی به مزیت رقابتی پایدار تبدیل می‌شوند که بتوانند به بهبود بهره‌وری، کاهش هزینه‌های عملیاتی، افزایش قابلیت اطمینان تجهیزات و ارتقاء کیفیت تصمیم‌گیری کمک کنند.

هیمکو؛ پیشران توسعه لجستیک معدنی و حلقه راهبردی اتصال معادن ایران به بازارهای جهانی

توسعه صنایع معدنی ایران بیش از هر زمان دیگری به رفع گلوگاه‌های زیرساختی و تقویت شبکه لجستیک وابسته است. ظرفیت‌های گسترده معدنی کشور می‌توانند در رشد اقتصادی، ارزآوری و اشتغالزایی نقش‌آفرین باشند، اما محدودیت‌های حمل‌ونقل، هزینه‌های بالای جابه‌جایی و ناهماهنگی میان حلقه‌های تولید و صادرات؛ همواره مانعی جدی در مسیر رقابت‌پذیری این صنایع به شمار می‌رود.

درآمد گهرزمین از ۸۵هزار میلیارد تومان عبور کرد

شرکت معدنی و صنعتی گهرزمین با نماد «کگهر» در بورس، طی ۹ماه منتهی به ۳۱شهریور ۱۴۰۵ توانست درآمدهای عملیاتی خود را با رشد ۶۱درصدی به حدود ۸۵هزار و ۴۷۱میلیارد تومان برساند. در همین دوره، سود ناخالص شرکت به بیش از ۲۳هزار و ۲۲۸میلیارد تومان و سود خالص آن با رشد ۶۶درصدی به حدود ۱۹هزار و ۸۳۱میلیارد تومان افزایش یافت.

مس کاوان نماد در بورس تهران پذیرفته شد / زینلی: ورود به بورس، پشتوانه تداوم توسعه شرکت است

مس کاوان نماد در بورس تهران پذیرفته شده و عرضه اولیهٔ آن پیش‌رو است. سید حجت زینلی، مدیرعامل این شرکت، می‌گوید ورود به بازار سرمایه علاوه بر شفافیت، امکان تأمین مالی برای توسعهٔ مجتمع عباس‌آباد را فراهم می‌کند.