اخبار ویژه |
ارتباطات و فناوری اطلاعات

کد خبر: 278096

تاریخ: 1403/12/21

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
ارتباطات و فناوری اطلاعات

کد خبر: 278096

تاریخ: 1403/12/21

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر

اسنپ رکورد سفرهای خود را شکست

photo17599287502

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی شرکت اسنپ؛ همچنین اسنپ‌فود رکورد ۵۰۰هزار سفارش موفق روزانه را از خود به جا گذاشت.

رکورد اسنپ در ماه پایانی ۱۴۰۳ به ثبت رسید، که نقطه عطفی در عملکرد این سامانه محسوب می‌شود. بر اساس آمار ۱۴۰۳، این سامانه در ۳۸۷ شهر بزرگ و کوچک ایران فعال است.

محمد خلج، مدیرعامل اسنپ، با تأکید بر تعهد این شرکت به شفافیت آماری، اعلام کرد که ارائه اطلاعات دقیق و به‌روز بخشی از ماهیت بازار رقابتی است. او افزود: «اسنپ همواره اعداد مربوط به عملکرد خود را به‌صورت فصلی و سالانه منتشر می‌کند، چرا که باور داریم انتشار مستمر این داده‌ها به شفافیت و توسعه بازار می‌انجامد.»

در سطح جهانی، شرکت‌های اوبر، دیدی، گرب، اولا و لیفت از رهبران بازار حمل‌ونقل اینترنتی محسوب می‌شوند. اکنون اسنپ، با دستیابی به رکوردی نزدیک به ۶ میلیون سفر روزانه، در کنار این بازیگران بزرگ صنعت حمل‌ونقل هوشمند قرار دارد.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

اپراتور رایتل سودده و در مسیر توسعه است/ واگذاری سهام؛ فرصتی برای ورود شریک راهبردی و سرمایه هوشمند است

فقیهی مدیرعامل رایتل در واکنش به برخی مطالب منتشر شده درباره واگذاری سهام این شرکت گفت: تعبیر واگذاری سهام رایتل توسط سهامدار به «ورشکستگی»، با واقعیت‌های مالی و عملکرد شرکت همخوانی ندارد و واگذاری سهام را می‌توان فرصتی برای ورود شریک راهبردی و سرمایه هوشمند به رایتل دانست.

۲۴شرکت فناور پردیس رضوی در مسیر حضور در آی‌تی کانکت قرار گرفتند

پردیس رضوی پارک فناوری اطلاعات و ارتباطات با ۲۴شرکت فناور رشد یافته برای حضور در نمایشگاه آی‌تی کانکت برنامه‌ریزی کرده و در تلاش است تا بسته‌های سرمایه‌گذاری مرتبط با توسعه پردیس اقتصاد دیجیتال مشهد را نیز در این رویداد ارائه کند. برگزاری پیش‌رویداد اقتصاد دیجیتال و یک رقابت میان فریلنسرهای حوزه فناوری از دیگر برنامه‌هایی است که برای پیوند بیشتر نمایشگاه با زیست‌بوم فناوری خراسان رضوی در نظر گرفته شده است.

آی‌تی کانکت می‌تواند پیوند صنعت و زیست‌بوم فناوری خراسان رضوی را تقویت کند

استاندار خراسان رضوی توسعه فیبر نوری، تشکیل کارگروه اقتصاد دیجیتال و هوش مصنوعی و آغاز برنامه استفاده از داده‌های ماهواره‌ای را بخشی از زیرساخت‌های استان برای گسترش اقتصاد دیجیتال عنوان کرد. وی آی‌تی کانکت را فرصتی برای نزدیک‌تر شدن دانشگاه‌ها، شرکت‌های دانش‌بنیان و استارتاپ‌ها به صنایع و مجموعه‌هایی دانست که به راهکارهای فناورانه نیاز دارند.