اخبار ویژه |
انرژی

کد خبر: 273999

تاریخ: 1403/11/18

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
انرژی

کد خبر: 273999

تاریخ: 1403/11/18

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر

پتروشیمی پارس حامی برگزاری شانزدهمین نمایشگاه نفت ، گاز ، پالایش و پتروشیمی

IMG_20240929_210507_313 (1)

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی شرکت پتروشیمی پارس؛ در مراسم افتتاحیه این رویداد معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور ، مدیرعامل مجتمع گاز پارس جنوبی ، مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس و در ادامه استاندار بوشهر ، مدیرعامل نظارت بر تولید شرکت گاز ایران و برخی از مدیران عامل شرکت های پتروشیمی منطقه پارس از غرفه‌های این نمایشگاه بازدید و با فعالان این حوزه به تبادل نظر پرداختند.

برپایی این نمایشگاه فرصتی برای شرکت‌های دانش بنیان و فعال در حوزه نفت و پتروشیمی است تا توانمندی‌ها و آخرین دستاوردهای خود را معرفی کنند.

همچنین این رویداد امکان تعامل و همکاری بین شرکت‌های داخلی و خارجی را فراهم می‌کند و زمینه‌ای برای توسعه و رشد فناوری‌های بومی در صنعت نفت و پتروشیمی کشور محسوب می‌شود.

این نمایشگاه در محل منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس ، از تاریخ ۱۴ الی ۱۷ بهمن ماه در محل نمایشگاه های بین المللی عسلویه برگزار شد.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

صندوق‌های رمزارزی به‌زودی وارد بازار سرمایه می‌شوند/نهاد امین در بازار سرمایه پاشنه آشیل صندوق‌های رمزارزی است/ هیچ ذی‌نفعی در مسیر راه‌اندازی صندوق رمزارز حذف نخواهد شد

محمود گودرزی، مدیرعامل بورس تهران، با تأکید بر لزوم ورود صندوق‌های رمز‌ارز و دارایی‌های دیجیتال به بازار سرمایه، گفت که

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

تاریخ شفاهی صنعت آب و برق آبی کشور تدوین شد/ افتتاح نزدیک به ۹۰۰۰ مگاوات نیروگاه برق آبی در ۳۶ سال فعالیت شرکت توسعه آب و نیرو

مدیر روابط عمومی شرکت توسعه صنایع آب و نیروی ایران از تدوین تاریخ شفاهی این صنعت با مشارکت وزیران و مدیران ارشد ۳۶ سال گذشته خبر داد و تأکید کرد: نیروگاه‌های برق‌آبی با تولید ۱۵ درصد از برق کشور و نقش بی‌بدیل در پایداری شبکه، همچنین اجرای پروژه‌های بزرگ آبی در ۲۵ استان، نقشی کلیدی در توسعه، رفع تنش آبی و مهار سیلاب‌ها داشته‌اند.

نوآوری کلید بهره‌برداری بهینه از منابع آب و انرژی

مدیر کل دفتر آموزش، تحقیقات و نوآوری وزارت نیرو بر ضرورت پاسخگویی به سوالات کلیدی مدیریت منابع آب تأکید کرد و گفت: تحقیقات نوآورانه باید به عنوان ابزاری مؤثر در رفع چالش‌های صنعت آب و انرژی مورد استفاده قرار گیرد.

صندوق‌های رمزارزی به‌زودی وارد بازار سرمایه می‌شوند/نهاد امین در بازار سرمایه پاشنه آشیل صندوق‌های رمزارزی است/ هیچ ذی‌نفعی در مسیر راه‌اندازی صندوق رمزارز حذف نخواهد شد

محمود گودرزی، مدیرعامل بورس تهران، با تأکید بر لزوم ورود صندوق‌های رمز‌ارز و دارایی‌های دیجیتال به بازار سرمایه، گفت که ذائقه سرمایه‌گذاران تغییر کرده و بورس باید بتواند این کلاس دارایی را به اوراق بهادار تبدیل و قابل توصیف کند. او با اشاره به چالش‌های نهاد امین، مسیر پیشنهادی همکاری با پلتفرم‌های رمزارزی را تشریح کرد.