اخبار ویژه |
انرژی

کد خبر: 272594

تاریخ: 1403/10/04

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
انرژی

کد خبر: 272594

تاریخ: 1403/10/04

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر

پایان چهار روز ممیزی خارجی از فرآیندهای شرکت پتروشیمی زاگرس

711_orig

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی شرکت پتروشیمی زاگرس، ممیزین شرکت DQS به مدت چهار روز از تاریخ‌ یکم لغایت چهارم دی‌ماه ۱۴۰3 با حضور در واحدهای مختلف شرکت پتروشیمی زاگرس به انجام ممیزی سیستم مدیریت یکپارچه(IMS) پرداختند.

بنابراین گزارش، ممیزین شرکت DQS در طول فرآیند ممیزی؛ کلیه استانداردهای سیستم‌های مدیریتی شامل: ISO50001:2018 و ISO45001:2018 و ISO 14001:2015 و ISO 9001:2015 و ISO 10004:2018 و ISO 10002:2018 مورد ممیزی قرار دادند و در جلسه اختتامیه در روز سه‌شنبه مورخ 4 دی‌ماه با حضور مهندس بهرام مدیر مجتمع و جمعی از مدیران ارشد شرکت پتروشیمی زاگرس؛ گزارشی از عملکرد واحدهای مجتمع پتروشیمی زاگرس بر اساس ممیزی صورت گرفته ارائه دادند و بر همین مبنا، صدور مجدد گواهینامه‌های موجود را مورد تایید قرار دادند.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

با اتکا به ظرفیت‌های تخصصی و مهندسی موجود در شرکت حاصل شد؛ ثبت دانش مهار و تثبیت مین‌فن‌های سیستم غبارگیرها در فولاد هرمزگان

در راستای ارتقای سطح ایمنی فعالیت‌های تعمیراتی و کاهش ریسک‌های عملیاتی در سیستم غبارگیر، پروژه طراحی و اجرای سامانه مهار و تثبیت مین‌فن‌ها با موفقیت انجام شد و به بهره‌برداری رسید.

بررسی تشکیل پاویون بلاروس در ایران کانماین ۲۰۲۶

در دیدار محمدرضا بهرامن رئیس خانه معدن ایران با سفیر جمهوری بلاروس؛ زمینه‌های توسعه همکاری‌های معدنی و صنعتی دو کشور و حضور هدفمند شرکت‌های بلاروسی در بیستمین نمایشگاه بین‌المللی ایران کانماین ۲۰۲۶ بررسی شد.