به گزارش اقتصادملت و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی بانک سپه ؛جایزه تعالی ۳۴۰۰۰ در پایان هشتمین کنفرانس ملی منابع انسانی که دوم و سوم بهمن ماه در دانشکده مدیریت دانشگاه تهران با حضور اساتید،خبرگان منابع انسانی کشور، سازمانها و شرکتهای دولتی و خصوصی برگزار شد، به بانک سپه تعلق گرفت.
مدل تعالی ۳۴۰۰۰ با بررسی و ارزیابی فرآیندهای منابع انسانی و حوزه های مرتبط به آن مانند استراتژی ها و ساختار سازمانی، ریسک منابع انسانی و … نسبت به تعیین سطح بلوغ سازمان در حوزه منابع انسانی و ارایه راهکار برای بهبود و تعالی عمل می کند.
در کسب این رتبه، مدیران و کارشناسان ادارات کل ذیربط ، نقش فعال و موثری داشتند و اداره کل توسعه مدیریت و انتصابات متولی ارزیابی و شرکت در جایزه بود.

فاضلیان: پایگاههای دادهای سرشماری ثبتیمبنا، خطای تخصیص منابع در بخش مسکن را به حداقل میرساند
عضو هیات مدیره بانک مسکن با اشاره به آغاز تمهیدات اجرایی سرشماری عمومی نفوس و مسکن سال ۱۴۰۵، ارتقای نظام

















