اخبار ویژه |
روابط عمومی ها

کد خبر: 269600

تاریخ: 1403/09/29

کپی نشانی خبر
روابط عمومی ها

کد خبر: 269600

تاریخ: 1403/09/29

کپی نشانی خبر

کاهش مصرف برق و گاز در فولاد هرمزگان

هرمزگان

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی شرکت فولاد هرمزگان؛ از ابتدای سال مالی تا تاریخ 30 آبان، شرکت فولاد هرمزگان (با نماد هرمز در بورس) 914 هزار و 760 مگاوات ساعت برق مصرف کرده است. در مقایسه با مدت مشابه پارسال، بیش از هشت درصد برق کمتری در این شرکت مصرف شده است.

مصرف گاز در شرکت فولاد هرمزگان طی هشت ماه امسال، به حدود 364 میلیون و 696 هزار مترمکعب رسیده است. نسبت به هشت ماه پارسال، 3.7 درصد گاز کمتری در فولاد هرمزگان مصرف شده است.

این شرکت میزان مصرف آب در هشت ماه امسال را اعلام نکرده است.

هر مترمکعب گاز با قیمت حدودا سه هزار و 76 تومان و هر مگاوات ساعت برق نیز با قیمت حدودا یک میلیون و 698 هزار تومان به فولاد هرمزگان فروخته شده است.

فولاد هرمزگان پیش‌بینی کرده که در چهار ماه باقیمانده از دوره، بیش از یک میلیون و 572 هزار مگاوات برق و 478 میلیون و 500 هزار مترمکعب گاز مصرف خواهد کرد.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

گل‌گهر؛ حامی بیماران دیالیزی سیرجان

پس از بررسی‌های انجام‌ شده درباره نیازهای درمانی شهرستان سیرجان و مشکلات موجود در بخش دیالیز؛ صبح امروز دو دستگاه تخت همودیالیز از بهترین برندهای آلمانی توسط شرکت معدنی و صنعتی گل‌گهر با حضور دکتر طالبی استاندار کرمان به بخش دیالیز شهرستان سیرجان اهداء شد.

گشایش سی‌‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی تخصصی صادراتی صنعت مبلمان

سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی تخصصی صادراتی صنعت مبلمان ایران صبح امروز پنجشنبه ۸ مرداد ماه با حضور مقامات دولتی، مسئولان وزارت صنعت، معدن و تجارت، اتحادیه‌ها و انجمن‌های تخصصی، تولیدکنندگان، صادرکنندگان و فعالان صنعت مبلمان در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران آغاز به کار کرد.

فردا؛ آغاز به کار سی‌‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی تخصصی صادراتی صنعت مبلمان

سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی تخصصی صادراتی صنعت مبلمان ایران، فردا پنجشنبه ۸ مرداد ماه با حضور مقامات دولتی، مسئولان وزارت صنعت، معدن و تجارت، اتحادیه‌ها و انجمن‌های تخصصی، تولیدکنندگان، صادرکنندگان و فعالان صنعت مبلمان، در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران آغاز به کار می‌کند.