×

منوی سایت

اخبار ویژه

همکاری فولاد مبارکه و مپنا برای اجرای پروژه‌های نیروگاهی از سال ۱۴۰۰

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی شرکت فولاد مبارکه؛ محمد نصیری، رئیس نیروگاه‌های فولاد مبارکه، در همایش سالانه کاربران توربین‌های گازی اعلام کرد: انجمن صنفی نیروگاه‌های ایران (اصنا) در سال‌های گذشته همایش‌هایی با محوریت توربین‌ها برگزار کرده که امسال توربین‌های کلاس F در کانون توجه قرار دارند.

وی با اشاره به اهمیت موضوع «ناترازی» و تاثیر کمبود انرژی بر راندمان، اظهار داشت: فولاد مبارکه از سال ۱۴۰۰ با همکاری گروه مپنا پروژه نیروگاهی خود را آغاز کرد و امسال توربین‌های این پروژه وارد مدار شدند که نقش موثری در حفظ این صنعت مادر در تابستان ایفا کردند.

نصیری افزود: فولاد مبارکه با هدف رفع چالش‌های مرتبط با راه‌اندازی توربین‌ها، بومی‌سازی و تامین قطعات مورد نیاز، این همایش را برگزار کرده است.

وی در ادامه گفت: در این همایش ۱۴ کارگاه آموزشی برای ارائه تجربیات ساخت نیروگاه سیکل ترکیبی کلاس F برنامه‌ریزی شده و ۹۲ مقاله در زمینه‌های مرتبط نیز دریافت شده و بازدید از خط تولید فولاد مبارکه در سومین روز این همایش برنامه‌ریزی شده است.

وی تاکید کرد : چالش‌های بهره‌برداری از توربین‌ها و نیروگاه‌های صنایع، ارتقای راندمان، بهینه‌سازی مصرف سوخت و دستاوردهای بومی‌سازی از محورهای اصلی این همایش هستند. نصیری ابراز امیدواری کرد که این همایش با هم‌افزایی و افزایش آگاهی شرکت‌کنندگان، به حل بخشی از چالش‌های توربین‌های کلاس F و ارائه راهکارهای مناسب برای آن‌ها کمک کند.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.