به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی بانک مسکن؛ خرسندیان که در بازدید فرزانه صادق مالواجرد وزیر راه و شهرسازی از طرحهای نهضت ملی مسکن شهرستان پردیس، وی را همراهی میکرد گفت: بانک مسکن تاکنون برای ساخت این پروژهها، مبلغ ۸ هزار و ۲۷۲ میلیارد ریال بهعنوان سهمالشرکه پرداخت کرده است.
خرسندیان در ادامه افزود: بهطورکلی از آغاز طرح نهضت ملی مسکن تا ۲۴ آبانماه ۱۴۰۳، قرارداد ساخت ۳۷۴ هزار و ۳۷۳ واحد نهضت ملی مسکن در قالب ۵۶ هزار و ۴۱ پروژه در بانک مسکن منعقد شده است.
وی ادامه داد: برایناساس، تأمین مالی این واحدها به ارزش بیش از ۱۷۳ همت به عهده بانک مسکن است که تاکنون ۱۱۰ همت از این مبلغ بهعنوان سهمالشرکه بهموازات پیشرفت فیزیکی پروژهها به سازندگان پرداخت شده است.
خرسندیان همچنین گفت: تا این تاریخ، ۶۸ هزار و ۷۳۵ واحد مسکونی نهضت ملی نیز در سطح کشور به فروش اقساطی رسیده است و این روند با تلاش کارکنان بانک مسکن ادامه دارد.




















