اخبار ویژه |
روابط عمومی ها

کد خبر: 265898

تاریخ: 1403/08/29

کپی نشانی خبر
روابط عمومی ها

کد خبر: 265898

تاریخ: 1403/08/29

کپی نشانی خبر

رشد تولید جهانی در زنجیره مس

16901

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی ایمیدرو، گروه مطالعات بین المللی مس (ICSG) در گزارش جدید خود اعلام کرد: فعالان مس جهانی از ابتدای ماه ژانویه تا پایان آگوست 2024 میلادی، با 5.2 درصد افزایش، حدود 18 میلیون و 332 هزار تن مس تصفیه شده تولید کردند. این رقم در مدت مشابه سال 2023 میلادی، 17 میلیون و 445 هزار تن بود.

ظرفیت تولید کارخانه های مس تصفیه شده در جهان نیز طی 8 ماهه مذکور، 21 میلیون و 829 هزار تن بود که در مقایسه با رقم مدت مشابه سال گذشته میلادی (21 میلیون و 259 هزار تن)، حدود 2.7 درصد افزایش یافت.

افزایش 2.1 درصدی تولید معادن مس جهان

معادن مس جهان طی 8 ماهه 2024 میلادی، حدود 14 میلیون و 859 هزار تن کنسانتره تولید کردند. این رقم در مدت مشابه سال 2023 میلادی، 14 میلیون و 560 هزار تن بود که حاکی از افزایش حدود 2.1 درصدی تولید این معادن در جهان است.

از این میزان، 7 میلیون و 111 هزار و 900 تن مربوط به قاره «آمریکا»، 3 میلیون و 207 هزار و 200 تن «آسیا»، 2 میلیون و 554 هزار و 600 تن «آفریقا»، یک میلیون و 385 هزار و 200 تن «اروپا» و 599 هزار و 600 تن مربوط به «اقیانوسیه» بوده است.

افزایش 4.2 درصدی ظرفیت معادن مس

در همین مدت، ظرفیت معادن مس جهان به 18 میلیون و 974 هزار تن رسید که نسبت به مدت مشابه سال 2023 میلادی (18 میلیون و 205 هزار تن)، حاکی از افزایش 4.2 درصدی است.

کاهش قیمت جهانی مس

بنا به این گزارش، قیمت جهانی مس در روز جاری (29 آبان 1403)، به حدود 9 هزار و 115 دلار در تن اعلام شد. قیمت این فلز در اواخر ماه گذشته به حدود 9700 دلار در تن رسیده بود

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

تاب‌آوری فولاد سنگان در مواجهه با ناترازی انرژی و محدودیت‌های لجستیکی

مجمع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان با حضور نمایندگان سهامداران، اعضای هیئت‌مدیره، معاونان و جمعی از مدیران شرکت برگزار شد. در این نشست، عملکرد فولاد سنگان در سال مالی ۱۴۰۴، با وجود محدودیت‌های ناشی از ناترازی انرژی، چالش‌های تأمین کلوخه سنگ آهن، لجستیکی و تحولات ژئوپلیتیکی منطقه، مورد بررسی قرار گرفت و از سوی سهامداران و ناظران، مثبت و قابل‌قبول ارزیابی شد.

تغییر نگرش؛ کلید طلایی تحول بخش معدن

در سال‌های اخیر، هم‌زمان با تشدید چالش‌های اقلیمی، محدودیت منابع طبیعی و ضرورت کاهش شدت مصرف انرژی، صنعت معدن و فلزات در جهان وارد مرحله‌ای تازه از تحول شده است. امروز توسعه این بخش دیگر صرفاً بر پایه استخراج و تولید تعریف نمی‌شود، بلکه پیوند آن با فناوری‌های نو، انرژی‌های تجدیدپذیر، بهره‌وری بالاتر و الزامات توسعه پایدار اهمیت تعیین‌کننده یافته است.

رسانه را هم یک صنعت ببینیم

در طول دو جنگ تحمیلی اخیر، غیر از نیروهای مسلح، امدادگران و کادر درمان، یک صنف دیگر در خط مقدم جنگیدند؛ اهالی خستگی‌ناپذیر رسانه.