اخبار ویژه |
روابط عمومی ها

کد خبر: 265477

تاریخ: 1403/08/09

کپی نشانی خبر
روابط عمومی ها

کد خبر: 265477

تاریخ: 1403/08/09

کپی نشانی خبر

بازدید هیئت مدیره فولاد هرمزگان از طرح‌های توسعه‌ای

IMG_20241101_185857_681 (1)

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی شرکت فولاد هرمزگان، عطاالله معروفخانی مدیرعامل، به همراه اعضای هیئت مدیره و تعدادی از معاونان و مدیران شرکت فولاد هرمزگان از طرح‌های توسعه‌ای شرکت شامل مگامدول ۱.۷۲ میلیون تنی احیا مستقیم، واحد دوم گازهای صنعتی، سیلوهای ذخیره‌سازی آهن اسفنجی و مگامدول ۱.۷۲ میلیون تنی ستاره سیمین بازدید و پیشرفت‌های اخیر آن را مشاهده کردند و در جریان مسائل و امور جاری این طرح‌ها قرار گرفتند.

گفتنی است شرکت فولاد هرمزگان در ادامه گسترش فعالیت‌های این مجموعه طرح‌های توسعه‌ای متعددی را در دست اقدام دارد که میزان سرمایه‌گذاری بیش از دو میلیارد و ۳۰۰ بوده و با بهره‌برداری از آن‌ها شاهد تحول عظیمی هم در شرکت و هم در استان هرمزگان خواهیم بود.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

رئیس روابط‌عمومی و مدیر تعالی سازمانی منصوب شدند

در راستای تحقق اهداف کلان، بازآرایی ساختار مدیریتی و به‌منظور ارتقای بهره‌وری، دکتر مجتبی شعبانی، مدیرعامل شرکت فولاد کاوه جنوب کیش، طی احکام جداگانه‌ای «محمد بحرانی» را به سمت رئیس روابط‌عمومی و «سعید تقی‌زاده» را به عنوان مدیر تعالی سازمانی و تضمین کیفیت این شرکت منصوب کرد.

فولاد مبارکه با تداوم تولید و تامین بازار، به ثبات زنجیره صنعت کمک کرد

تداوم تولید و عرضه محصولات فولاد مبارکه پس از حملات فروردین ماه، در کنار همکاری نزدیک با صنایع لوله سازی و پوشش خطوط انتقال، زمینه حفظ جریان تامین ورق فولادی و استمرار اجرای بخشی از پروژه های مهم زیرساختی کشور را فراهم کرده است.