اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 260969

تاریخ: 1403/07/16

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 260969

تاریخ: 1403/07/16

کپی نشانی خبر

رشد۷۵ درصدی تسهیلات “ودیعه مسکن”

تسهیلات "ودیعه مسکن"

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی موسسه اعتباری ملل؛ این موسسه بر اساس دستورالعمل بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و به منظور حمایت از مستاجران در جهت تامین واحد مسکونی، در پایان شهریور ماه سال جاری مبلغ ۲۶۳.۵۰۰ میلیون ریال تسهیلات “ودیعه مسکن مستاجران” پرداخت کرد که نسبت به ماه قبل، ۷۵ درصد رشد را نشان می دهد.
گفتنی است: موسسه اعتباری ملل در شش ماهه اول سال جاری، بیش از ۱.۲۳۴ میلیارد ریال تسهیلات ودیعه مسکن پرداخت کرده است.
این گزارش می‌افزاید: متقاضیان محترم برای بهره‌برداری از این تسهیلات می‌بایست ضمن مراجعه به سایت وزارت راه و شهرسازی، یکی از شعب موسسه اعتباری ملل را برای دریافت تسهیلات انتخاب نمایند.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

کوهی: بانک مسکن برای اولین بار ضمانت انتشار صکوک مرابحه کوچک و کوتاه‌مدت را بر عهده گرفت

معاون مدیرعامل بانک مسکن در امور اعتباری از تأمین مالی شرکت سرمایه‌گذاری مسکن پردیس از طریق انتشار اوراق صکوک مرابحه کوچک و کوتاه‌مدت خبر داد و این اقدام را گامی مؤثر در بهره‌گیری از ابزارهای نوین بازار سرمایه و متنوع‌سازی روش‌های تأمین مالی بخش مسکن دانست.