اخبار ویژه |
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 259451

تاریخ: 1403/07/02

کپی نشانی خبر
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 259451

تاریخ: 1403/07/02

کپی نشانی خبر

بوعلی درمرداد ماه چگونه بود؟

1021340

پتروشیمی بوعلی سینا در پنجمین ماه سال مالی فروشی برابر ۶,۰۹۵ میلیارد تومان داشت.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی شرکت پتروشیمی بوعلی سینا؛ بر این اساس در پنجمین ماه سال مالی پتروشیمی بوعلی سینا توانسته است فروشی برابر ۶,۰۹۵ میلیارد تومان داشته باشد. فروش پنج ماهه امسال رشد ۴۸% نسبت به مدت مشابه سال گذشته دارد.در ماه جاری مقدار فروش محصولات شرکت ۱۹۵ هزارتن ثبت شده است. متوسط فروش هر ماه سال مالی گذشته عدد ۱۶۱هزارتن بوده است.

بوعلی در این ماه تولید ۱۹۶ هزارتن محصول را گزارش کرده است. در سال گذشته متوسط تولیدات شرکت برابر ۱۵۸هزارتن بوده است. تولید پنج ماهه امسال رشد۵ درصدی نسبت به مدت مشابه

سال گذشته دارد.نرخ فروش این شرکت در ماه مورد گزارش برابر ۳۱۲,۵۴۰ ریال است. فروش شرکت در سال گذشته به طور متوسط بر نرخ های ۲۹۱,۶۳۸ریال استوار بوده است.

بوعلی درمرداد ماه چگونه بود؟

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

فرهنگ کار و مجاهدت در عرصه تولید

تلاش و استقامت در نگاه رهبر شهید انقلاب اسلامی، حضرت آیت‌الله العظمی سیدعلی خامنه‌ای، تنها یک توصیه اخلاقی برای افراد و مجموعه‌ها نبود؛ بلکه رمز اصلی پیشرفت، موفقیت و عبور از دشواری‌ها به شمار می‌رفت. ایشان همواره تأکید داشتند که هیچ دستاورد ماندگاری بدون کار، پایداری، همت و حرکت مستمر به دست نمی‌آید و ملت‌ها زمانی به قله‌های پیشرفت می‌رسند که در مسیر هدف، دچار توقف، خستگی و ناامیدی نشوند.

عملکرد فراتر از انتظار موکب‌های وزارت صمت در خدمت‌رسانی به عزاداران رهبر شهید

موکب‌های شرکت‌ها، سازمان‌ها و مجموعه‌های تابعه وزارت صنعت، معدن و تجارت که امسال با مدیریت و هماهنگی واحد در میدان ولیعصر(عج) تهران مستقر شده بودند؛ در آئین تشییع پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب، عملکردی فراتر از انتظار در خدمت‌رسانی به تشییع‌کنندگان و عزاداران داشتند؛ عملکردی که رضایت گسترده مردم و مسئولان حاضر در محل را به همراه داشت.