اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 259132

تاریخ: 1403/06/24

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 259132

تاریخ: 1403/06/24

کپی نشانی خبر

در راستای بررسی تحقق اهداف و همدلی با همکاران و شبکه فروش؛حضور مدیرعامل بیمه کوثر در استان خراسان رضوی

IMG_20240914_093507_956-a9aad98a33534918

مدیرعامل بیمه کوثر با همراهی جمعی از معاونان و مدیران ستادی برای بازدید از سرپرستی استان خراسان رضوی در این استان حضور یافت.

به گزارش اقتصادملت و به نقل از روابط عمومی و تبلیغات بیمه کوثر؛ دکتر آقادادی و هیئت همراه  برای رصد و بررسی عملکرد سرپرستی استان خراسان رضوی در این استان حضور یافت و شنونده دغدغه‌های شبکه فروش و کارکنان این سرپرستی بود. 

ایشان در این نشست صمیمی ضمن تبریک اعیاد ماه مبارک ربیع الاول با اشاره به روحیه میهمان‌نوازی و خدمت‌رسانی مردم خراسان رضوی افزود: به یمن حضور امام رئوف حضرت علی ابن موسی الرضا (ع) در شهر مشهد، مردم این شهر رسم خدمت‌رسانی  را از سال‌های دور فرا گرفته‌اند و اهمیت جایگاه و تکریم نیروی انسانی برای شما عزیزان همواره مهم و حائز اهمیت بوده است. بیمه کوثر نیز به مدد تلاش‌های شما همکاران گرامی توانسته است به برکت نام خود که خیر کثیر است در راه جلب رضایتمندی مشتریان و ارائه خدمات با کیفیت به آنها قدم بردارد. 

وی در ادامه با بررسی عملکرد شبکه فروش و نمایندگان این استان، آنها را به مدیریت ریسک بیش از پیش در راستای افزایش رضایت مشتریان و سودآوری تشویق کرد و توجه ویژه به ترکیب پرتفوی متوازن در کلیه رشته‌ها و همچنین ارائه خدمات برخط در حوزه صدور و خسارت را از اهم برنامه‌های بیمه کوثر خواند. 

در پایان این دیدار مدیرعامل بیمه کوثر در فضایی دوستانه با همکاران، نمایندگان و شبکه فروش به گفت‌و‌گو نشست.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

آغاز جشنواره «باشگاه ویژه سرمایه‌های ماندگار» بانک صادرات ایران/ اهدای ماهانه ۷۵ جایزه نقدی به بازنشسته‌های صندوق بازنشستگی کشوری

بانک صادرات ایران با برگزاری جشنواره «باشگاه ویژه سرمایه‌های ماندگار» به بازنشسته‌های صندوق بازنشستگی کشوری، جوایز نقدی ارزنده‌‌ای اهدا می‌کند.

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

آغاز جشنواره «باشگاه ویژه سرمایه‌های ماندگار» بانک صادرات ایران/ اهدای ماهانه ۷۵ جایزه نقدی به بازنشسته‌های صندوق بازنشستگی کشوری

بانک صادرات ایران با برگزاری جشنواره «باشگاه ویژه سرمایه‌های ماندگار» به بازنشسته‌های صندوق بازنشستگی کشوری، جوایز نقدی ارزنده‌‌ای اهدا می‌کند.

دیدار مدیرعامل بانک تجارت و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با هدف تقویت همکاری‌های علمی و بانکی

مدیرعامل بانک تجارت در راستای گسترش همکاری‌های مشترک میان بانک، دانشگاه و توسعه دانش مدیریت مالی و حمایت از نوآوری‌های حوزه فین‌تک با رئیس دانشگاه آزاد اسلامی دیدار و گفت‌وگو کرد.

گام بزرگ بانک ملی برای خروج از بنگاه‌داری؛ «شفادارو» ۲۵ مهرماه در بورس عرضه می‌شود

بانک ملی ایران در ادامه برنامه خود برای خروج از بنگاه‌داری و واگذاری بنگاه‌های تحت مدیریت، ۹۰.۵ درصد از سهام شرکت سرمایه‌گذاری شفادارو را ۲۵ مهرماه در بورس اوراق بهادار تهران عرضه می‌کند.

«تمدن‌تد»؛ میز گفت‌وگوی تولید و بازار سرمایه برای عبور از پیچیدگی‌های اقتصاد امروز

در شرایطی که تورم، نوسانات ارزی، نرخ بهره و افزایش هزینه‌های تأمین مالی، معادلات تصمیم‌گیری بنگاه‌های تولیدی را پیچیده‌تر از همیشه کرده است، نخستین همایش «تمدن‌تد» با گردهم آوردن مدیران مالی بیش از ۲۵۰شرکت تولیدی و صنعتی، تلاش کرد تا فاصله میان نیازهای واقعی بنگاه‌ها و ظرفیت‌های بازار سرمایه را کاهش دهد؛ نشستی که در آن «تاب‌آوری» نه به ‌عنوان یک شعار؛ بلکه به‌ عنوان ضرورتی برای مدیریت منابع، تأمین مالی و حفظ قدرت عملیاتی شرکت‌ها مورد بحث و بررسی حاضران قرار گرفت.