اخبار ویژه |
راه و شهرسازی

کد خبر: 257300

تاریخ: 1403/06/03

کپی نشانی خبر
راه و شهرسازی

کد خبر: 257300

تاریخ: 1403/06/03

کپی نشانی خبر

پهلودهی نخستین کشتی شکر در بندر شهید رجایی

1402040610354630927841264

مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان از پهلودهی نخستین کشتی حامل شکر از ابتدای سال جاری تا کنون در بندر شهید رجایی خبرداد.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی بنادر و دریانوردی هرمزگان؛ حسین عباس‌نژاد اظهار داشت: یک فروند کشتی حامل 68 هزار تن شکر در اسکله 15 (پایانه کالاهای عمومی و متفرقه) بندر شهید رجایی پهلودهی و درحال تخلیه این محموله است.

وی با بیان اینکه روزانه 6 هزار تن شکر از این کشتی تخلیه می‌شود، ادامه داد: سال گذشته نیز یک فروند کشتی حامل 66 هزار و 597 تن شکر در بندر شهید رجایی پهلودهی شد.

مدیر منطقه ویژه اقتصادی بندر شهید رجایی اضافه کرد: از ابتدای سال جاری تا کنون هشت فروند کشتی حامل 388 هزار و 389 تُن کالای اساسی شامل شکر، روغن(2 فروند)، برنج، گندم(2فروند)، کنجاله سویا و خمیر کاغذ در این بندر پهلودهی شده است.

بندر شهید رجایی یکی از مهم‌ترین مبادی ورودی کالای اساسی کشور محسوب می‌شود که دارای 18 باب انبار مسقف به مساحت 130 هزار متر مربع با ظرفیت بیش از 350 هزار تُن، تعداد 6 پست اسکله ویژه کالای اساسی، ظرفیت 100 هزار تُن انواع کالاهای اساسی فله خشک، 90 هزار متر مربع محوطه بارانداز و همچنین تعداد سه پایانه نگهداری فرآورده‌های روغن خوراکی به ظرفیت 370 هزار تُن است.

این بندر با ظرفیت 100 میلیون تُن کالای فله و 7.5 میلیون تُن کالای کانتینری، بزرگ‌ترین و پیشرفته‌ترین پایانه‌های کانتینری کشور را در اختیار دارد.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

پايان عمليات پروازهاي اربعين حسيني با انجام ۲۴۲۷ پرواز به نجف و بغداد

 معاون وزير راه و شهرسازي و مديرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبري هوايي ايران از انجام ۲۴۲۷ پرواز بين فرودگاه‌هاي کشور و فرودگاه‌هاي نجف و بغداد در ايام اربعين حسيني خبر داد و گفت: اين پروازها با هدف تسهيل سفر زائران ايراني و با برنامه‌ريزي و هماهنگي کامل با پروازهاي داخلي انجام شد.

بخش عمده آلودگی نفتی سواحل قشم مهار شد

معاون دریایی بنادر هرمزگان از آغاز عملیات میدانی شناسایی، مهار و پاکسازی آلودگی نفتی در سواحل جزیره قشم با هدف جلوگیری از گسترش آلودگی و حفاظت از زیست‌بوم دریایی خبر داد و اعلام کرد: بخش عمده این آلودگی‌ها با هماهنگی دستگاه‌های محلی تحت کنترل شده است.

بررسی طرح جامع بندر چابهار با حضور معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل سازمان بنادر ودریانوردی

بازنگری در طرح‌های جامع وتفصیلی شهرهای بندری با نگاه یکپارچه از جمله طرح جامع بندر شهید بهشتی چابهار و تطبیق آن با طرح جامع وتفصیلی شهر چابهار درنشست مشترک معاون شهرسازی ومعماری وزارت راه وشهرسازی ومدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی مورد بحث وبررسی قرارگرفت.

سامانه IPAS فرصتی برای حکمرانی داده‌محور است/ IPAS بستر هوشمندسازی بنادر را فراهم می‌کند

معاون امور بندری و اقتصادی سازمان بنادر و دریانوردی در تشریح ضرورت راه‌اندازی و عملیاتی‌سازیIPAS در بندرامام گفت: این سامانه بخشی از زیرساخت راهبردی سازمان برای ایفای نقش مؤثر در سطح ملی، ارتقای بهره‌وری، صیانت از حقوق و منافع سازمان و حرکت به سمت حکمرانی داده‌محور در بنادر کشور است.