اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 257026

تاریخ: 1403/06/11

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 257026

تاریخ: 1403/06/11

کپی نشانی خبر

رشیدی، سرپرست روابط عمومی وزارت اقتصاد شد

62419060

آرام رشیدی با حکم وزیر امور اقتصادی و دارایی سرپرست مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت امور اقتصادی و دارایی شد.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از وزارت اقتصاد؛ عبدالناصر همتی – وزیر امور اقتصادی و دارایی – در حکمی آرام رشیدی را به سرپرستی مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی این وزارتخانه منصوب کرد.

متن حکم به شرح زیر است:
 «جناب آقای آرام رشیدی
با سلام
نظر به تعهد، صلاحیت، تخصص و توانمندی های ارزنده جنابعالی، به موجب این ابلاغ به عنوان « سرپرست مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی» منصوب می شوید.

عزت، توفیق و سربلندی جنابعالی را درانجام ماموریت های محوله از خداوند متعال خواستارم.

«عبد الناصر همتی»

رشیدی، متولد سنندج و دارای مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد مدیریت اجرایی از دانشگاه علم و صنعت است.

او همچنین دارای سوابقی همچون عضو هیات مدیره و معاون پشتیبانی و امور اقتصادی شرکت بیمه نوین، مدیر عامل شرکت یاری رسان پارسیان، مدیر روابط عمومی بیمه پارسیان، مدیر اداری بیمه پارسیان، مدیر پشتیبانی و مدیر روابط عمومی بیمه «ما» است.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

پذیره‌نویسی صندوق سرمایه‌گذاری ارزی «ملی کیمیا» از طریق شعب بانک ملی ایران

صندوق سرمایه‌گذاری در دارایی‌های ارزی با درآمد ثابت ارزی «ملی کیمیا» با مدیریت شرکت تامین سرمایه کیمیا و مشارکت بانک ملی ایران در ارکان اجرایی، امکان سرمایه‌گذاری اشخاص حقیقی و حقوقی با استفاده از اسکناس دلار یا حواله ارزی را فراهم می‌کند. ارزش هر واحد این صندوق ۱۰ دلار است و متقاضیان می‌توانند از حداقل ۱۰۰ دلار تا سقف ۵۰۰ هزار دلار در آن سرمایه‌گذاری کنند.