اخبار ویژه |
انرژی

کد خبر: 254792

تاریخ: 1403/05/25

کپی نشانی خبر
انرژی

کد خبر: 254792

تاریخ: 1403/05/25

کپی نشانی خبر

سودآوری سالانه ۱۷ میلیون دلاری در پتروشیمی ایلام

جعفری-فر

داود جعفری‌فرد گفت: با دریافت ۱۰۰ هزار تن اتیلن از پتروشیمی گچساران به ظرفیت از ۱۰۵ درصد تولید در واحد پلی‌اتیلن رسیده‌ایم.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی شرکت پتروشیمی ایلام؛ داود جعفری‌فر، مدیرعامل پتروشیمی ایلام درباره‌ی چالش‌های تامین خوراک گفت: قراردادی با پتروشیمی گچساران برای دریافت خوراک C3+ به میزان سالانه ۶۰ هزار تن منعقد شد.

جعفری‌فرد افزود: تغییرات فنی که با دانش ایرانی در واحد الفین انجام شده، از طریق واحد الفین برش C3+ را از پتروشیمی گچساران دریافت می‌کنیم. این کار برای ما چند خروجی خواهد داشت، نخست سودآوری سالانه ۱۷ میلیون دلاری در پتروشیمی ایلام است.

مدیرعامل پتروشیمی ایلام بیان کرد: در پایین‌دست هم بخشی از خوراک واحد الفین را تامین کرده‌ایم که درصد قابل توجهی از کمبود خوراک پروپیلن واحد “ارغوان گستر ایلام” که در شرف بهره‌برداری است تا میزان قابل توجهی جبران خواهد شد.

او ادامه داد: موضوع دومی که چند ماه قبل محقق شد، قراردادی بود که دوباره با پتروشیمی گچساران برای دریافت ۱۰۰ هزار تن اتیلن منعقد شد که با همین قرارداد و اتیلنی که دریافت کردیم، به همت همکارانمان رکورد تولید را در واحد HTPE پتروشیمی ایلام محقق کردیم و بیش از ۱۰۵ درصد ظرفیت طراحی تولید واحد پلی اتیلن داریم.

جعفری‌فرد گفت: در واحد الفین با توجه به اینکه خوراکی که از پالایشگاه گاز ایلام دریافت می‌کنیم خیلی پایین و حدود ۴۵ یا حداکثر ۵۰ درصد ظرفیت طراحی‌مان است.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

بازگشت زودهنگام واحد ۱۶نیروگاه ری به مدار تولید با همت متخصصان داخلی

واحد ۱۶نیروگاه ری که در پی حادثه حریق در محل اتاق راه‌انداز در تاریخ ۹ تیر ماه از مدار خارج شده بود؛ با تلاش شبانه‌روزی کارکنان و پنج روز زودتر از برنامه پیش‌بینی ‌شده، مجدداً به مدار تولید برق بازگشت.

هت‌تریک ناکامی در پارس جنوبی/وقتی «پتروپارس» به جای گاز؛ «بحران» تولید می‌کند

در عملیات اسیدکاری یکی از چاه‌های پارس جنوبی که توسط شرکت پتروپارس انجام شد؛ لوله مغزی سیار (Coiled Tubing) در عملیات حفاری چاه‌های درون میدانی فاز یک پارس‌جنوبی گیر کرده و پس از گذشت ۲۰روز هنوز موفق به انجام عملیات آزادسازی نشده است.