اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 253760

تاریخ: 1403/05/19

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 253760

تاریخ: 1403/05/19

کپی نشانی خبر

غرفه بیمه کوثر میزبان بازدیدکنندگان

IMG_20240809_225151_755-bea7baebceb64701

بیمه کوثر در نخستین روز از شانزدهمین نمایشگاه صنعت مالی، میزبان سید شمس‌الدین حسینی رییس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی و دیگر بازدیدکنندگان و علاقه‌مندان حوزه بیمه بود

به گزارش اقتصادملت و به نقل از روابط عمومی و تبلیغات بیمه کوثر؛ غرفه این شرکت در نخستین روز از نمایشگاه بین‌المللی صنعت مالی کشور در فضایی تعاملی و دوستانه با حضور جمعی از نمایندگان و شبکه فروش خود، میزبان میهمانانی از مقامات کشوری، مدیران عامل بیمه و پتروشیمی و اصحاب رسانه  بود. 

در این میان سید شمس‌الدین حسینی رییس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با حضور در غرفه بیمه کوثر ضمن خدا قوت به کارکنان مجموعه با دکتر آقادادای در رابطه با فعالیت‌های شرکت گفت‌‌وگو کرد و در جریان امور جاری شرکت قرار گرفت.

لازم به توضیح است بیمه کوثر 19 الی 22 مردادماه سال جاری در محل دائم نمایشگاه‌های بین المللی تهران، سالن 6 غرفه 615، از ساعت 8 الی 15 میزبان تمام علاقه‌مندان و فعالان حوزه صنعت بیمه است.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

آغاز جشنواره «باشگاه ویژه سرمایه‌های ماندگار» بانک صادرات ایران/ اهدای ماهانه ۷۵ جایزه نقدی به بازنشسته‌های صندوق بازنشستگی کشوری

بانک صادرات ایران با برگزاری جشنواره «باشگاه ویژه سرمایه‌های ماندگار» به بازنشسته‌های صندوق بازنشستگی کشوری، جوایز نقدی ارزنده‌‌ای اهدا می‌کند.

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

آغاز جشنواره «باشگاه ویژه سرمایه‌های ماندگار» بانک صادرات ایران/ اهدای ماهانه ۷۵ جایزه نقدی به بازنشسته‌های صندوق بازنشستگی کشوری

بانک صادرات ایران با برگزاری جشنواره «باشگاه ویژه سرمایه‌های ماندگار» به بازنشسته‌های صندوق بازنشستگی کشوری، جوایز نقدی ارزنده‌‌ای اهدا می‌کند.

دیدار مدیرعامل بانک تجارت و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با هدف تقویت همکاری‌های علمی و بانکی

مدیرعامل بانک تجارت در راستای گسترش همکاری‌های مشترک میان بانک، دانشگاه و توسعه دانش مدیریت مالی و حمایت از نوآوری‌های حوزه فین‌تک با رئیس دانشگاه آزاد اسلامی دیدار و گفت‌وگو کرد.

گام بزرگ بانک ملی برای خروج از بنگاه‌داری؛ «شفادارو» ۲۵ مهرماه در بورس عرضه می‌شود

بانک ملی ایران در ادامه برنامه خود برای خروج از بنگاه‌داری و واگذاری بنگاه‌های تحت مدیریت، ۹۰.۵ درصد از سهام شرکت سرمایه‌گذاری شفادارو را ۲۵ مهرماه در بورس اوراق بهادار تهران عرضه می‌کند.

«تمدن‌تد»؛ میز گفت‌وگوی تولید و بازار سرمایه برای عبور از پیچیدگی‌های اقتصاد امروز

در شرایطی که تورم، نوسانات ارزی، نرخ بهره و افزایش هزینه‌های تأمین مالی، معادلات تصمیم‌گیری بنگاه‌های تولیدی را پیچیده‌تر از همیشه کرده است، نخستین همایش «تمدن‌تد» با گردهم آوردن مدیران مالی بیش از ۲۵۰شرکت تولیدی و صنعتی، تلاش کرد تا فاصله میان نیازهای واقعی بنگاه‌ها و ظرفیت‌های بازار سرمایه را کاهش دهد؛ نشستی که در آن «تاب‌آوری» نه به ‌عنوان یک شعار؛ بلکه به‌ عنوان ضرورتی برای مدیریت منابع، تأمین مالی و حفظ قدرت عملیاتی شرکت‌ها مورد بحث و بررسی حاضران قرار گرفت.