اخبار ویژه |
راه و شهرسازی

کد خبر: 251973

تاریخ: 1403/05/08

کپی نشانی خبر
راه و شهرسازی

کد خبر: 251973

تاریخ: 1403/05/08

کپی نشانی خبر

پروازهای فرودگاه امام در روز تحلیف طبق برنامه انجام می‌شود

14d32f7f-72f4-4dba-a182-73e31ccd5a98

معاون بهره برداری شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) گفت: هیچ تغییری در برنامه پروازهای فرودگاه امام (ره) در زمان تحلیف ایجاد نشده است و پروازها در این روز طبق برنامه انجام می‌شود.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از دفتر ارتباطات، اطلاع رسانی و امور بین الملل شهر فرودگاهی امام خمینی (ره)؛ «محمدرضا فردی» اظهار داشت: هیچ تغییری در برنامه پروازی روز ۹ مرداد در شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) در زمان مراسم تحلیف ایجاد نشده است و همه پروازها طبق روال برنامه انجام می‌شوند.

وی خاطرنشان‌کرد: مسافران می توانند از طریق تماس با شماره تلفن ۰۹۶۳۳۰ یا مراجعه به سایت www.ikac.ir از آخرین وضعیت پرواز خود کسب اطلاع کنند.

مراسم تنفیذ و اعطای حکم رئیس‌جمهور چهاردهم و آغاز به‌ کار رسمی رئیس جمهور منتخب روز یکشنبه (هفتم مرداد ۱۴۰۳) با حضور رهبر معظم انقلاب اسلامی در حسینیه امام خمینی(ره) برگزار شد.

مراسم تحلیف رئیس جمهور منتخب فردا (سه شنبه، نهم مرداد) در صحن علنی مجلس شورای اسلامی برگزار می شود.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

جابه‌جایی ۲۸ میلیون تن بار در دشوارترین سال فعالیت شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران

مدیرعامل گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران گفت: سال مالی ۱۴۰۴ سالی پر فراز و نشیب برای گروه کشتیرانی بود که با حمله سایبری و انفجار در بندر شهید رجایی آغاز و با اعمال اولین محاصره دریایی ادامه یافت.

آمادگی دائمی؛ مهم‌ترین درس آتش‌نشانان فرودگاهی از دو جنگ اخیر

مدیرکل آتش‌نشانی و هدایت زمینی هواپیما شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران گفت: تجربه دو جنگ آمریکایی ـ صهیونیستی و پیامدهای آن موجب شده است همکاران ما در همه فرودگاه‌های کشور، آمادگی خود را برای صیانت از زیرساخت‌های صنعت هوانوردی همواره حفظ و ارتقا دهند.