اخبار ویژه |
انرژی

کد خبر: 251854

تاریخ: 1403/05/07

کپی نشانی خبر
انرژی

کد خبر: 251854

تاریخ: 1403/05/07

کپی نشانی خبر

پیام تبریک سیاوش میرحاجی مدیرعامل شرکت پتروشیمی پارس به مهندس نجفی اردکانی مدیرعامل شرکت پتروشیمی جم

Screenshot_۲۰۲۴۰۷۲۸-۰۸۲۰۲۱_WhatsApp-1100x700

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی شرکت پتروشیمی جم؛ جناب آقای مهندس نجفی اردکانی
مدیرعامل محترم شرکت پتروشیمی جم

رسیدن خبر تکمیل فاز نخست پتروشیمی «پاد جم»، آنهم پس از انتظاری ۱۴ ساله، روزمان و روزهای ایران مان را شیرین ساخت.

به تولید رسیدن پروژه ABS-RUBBER پادجم، علی رغم تحریم هایی که شرایط را سخت و روند را طولانی کرده بود نشان داد جوانان ایران، می توانند از تهدید هم فرصت بسازند.

تکمیل این پروژه‌ی مهم، که ذی نفعان اصلی آن، بازنشستگان کشوری هستند پیروزی بزرگ ایران اسلامی در سال مزین به نام «جهش تولید با مشارکت مردم» بود.

این موفقیت بزرگ را به جنابعالی، مجموعه همکاران و مدیریت و کارکنان پرتلاش توسعه پلیمر پاد جم تبریک گفته، توفیق روزافزون شما را در تداوم این مسیر پر از دانایی و شکوه را، از خداوند منان مسالت می نمایم.

سیاوش میرحاجی
مدیر عامل ونائب رئیس هیئت مدیره شرکت پتروشیمی پارس

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

آغاز عملیات اجرایی پنجمین نیروگاه خورشیدی چادرملو

آیین کلنگ‌زنی و آغاز عملیات اجرایی پنجمین نیروگاه خورشیدی چادرملو با ظرفیت ۱۰۰ مگاوات با حضور دکتر محمدرضا بابایی استاندار یزد، مسئولان استان و فرید دهقانی مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی چادرملو برگزار شد.

نیروگاه خورشیدی 100 مگاواتی چادرملو برق 50 هزار خانوار را تامین می‌کند

مدیرعامل چادرملو از آغاز عملیات اجرایی فاز دوم نیروگاه خورشیدی خضرآباد با ظرفیت ۱۰۰ مگاوات و سرمایه‌گذاری ۵۰ میلیون دلاری خبر داد؛ نیروگاهی که می‌تواند برق مورد نیاز نزدیک به ۵۰ هزار خانوار را تأمین کند.

نفت پاسارگاد در مسیر ارتقای کیفیت راه‌های کشور

همایش آموزشی-ترویجی «ارزیابی نقش قیرهای اصلاح‌شده در ارتقای کیفیت رویه‌های آسفالتی» به‌همت شرکت نفت پاسارگاد، از شرکت‌های تابعه هلدینگ تاپیکو و با حضور مدیران حوزه راه و شهرسازی، نمایندگان مجلس شورای اسلامی، مسئولان کشوری و استانی، استادان دانشگاه، متخصصان و فعالان صنعت قیر و آسفالت در شیراز برگزار شد.