اخبار ویژه |
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 251470

تاریخ: 1403/05/02

کپی نشانی خبر
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 251470

تاریخ: 1403/05/02

کپی نشانی خبر

رشد ۱۹ درصدی تناژ فروش شرکت فولاد آلیاژی ایران در سال ۱۴۰۲

546385_951

مدیرعامل شرکت فولاد آلیاژی ایران از رشد ۱۹ درصدی تناژ فروش این شرکت در سال گذشته خبر داد.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی شرکت فولاد آلیاژی ایران؛ محمد کمال‌زاده مدیرعامل شرکت فولاد آلیاژی ایران در مجمع‌ عمومی عادی سالیانه این شرکت با اشاره به افزایش ۱۹ درصدی رشد تناژ فروش شرکت فولاد آلیاژی در سال ۱۴۰۲، گفت: این شرکت در حوزه سودآوری در سال گذشته رشد خوبی را داشت.

وی در ادامه مجمع عادی سالیانه شرکت فولاد آلیاژی ایران که با حضور ۷۸/۵۷ درصدی سهام‌داران در هتل پارسیان آزادی برگزار شد، با اشاره به چالش‌های استراتژیک؛ افتخارات و دستاورد‌های کسب شده این شرکت در سال ۱۴۰۲، گفت: این شرکت در سال گذشته با به‌روزرسانی واحد نورد سنگین، سه درصد افزایش تولید داشته و تناژ تولید ماهیانه نیز در تیر و مرداد سال گذشته به علت قطع برق روند کاهشی داشته است.

مدیرعامل شرکت فولاد آلیاژی ایران بر این موضوع تأکید کرد اکسیژن پلنت شرکت تا پایان مردادماه وارد مدار می‌شود و افزود: راندمان ریخته‌گری (۱) این شرکت به ۹۴.۴ درصد در سال ۱۴۰۲ رسید.

به گفته وی، صادرات این شرکت در سال گذشته و بهار ۱۴۰۳ تحت‌تأثیر سیاست‌های غلط اقتصادی کاهش‌ یافته و این شرکت تا بهبود سیاست‌های صادراتی قادر به اجرای برنامه صادراتی بلندمدت خود نیست.

کمال‌زاده به ارتقای دانش فنی صنعت فولاد و صرفه‌جویی ارزی ویژه با حمایت شرکت فولاد آلیاژی ایران از شرکت‌های دانش‌بنیان با رویکرد بومی‌سازی در سال گذشته اشاره کرد و گفت: این اهمیت ویژه‌ای برای حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان قائل است و در نظر دارد تا با حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان کشور و بومی‌سازی قطعات و تجهیزات مورد نیاز شرکت، بتواند با اتکای به دانش جوانان ایرانی دانش فنی صنعت فولاد در کشور را ارتقا دهد.

گفتنی است که در پایان این مجمع شرکت فولاد آلیاژی ایران ۹۰.۸ درصد سود این شرکت که بالغ‌بر ۱۷۸ تومان به‌ازای هر سهم است را تقسیم کرد.

رشد ۱۹ درصدی تناژ فروش شرکت فولاد آلیاژی ایران در سال ۱۴۰۲

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

بررسی تشکیل پاویون بلاروس در ایران کانماین ۲۰۲۶

در دیدار محمدرضا بهرامن رئیس خانه معدن ایران با سفیر جمهوری بلاروس؛ زمینه‌های توسعه همکاری‌های معدنی و صنعتی دو کشور و حضور هدفمند شرکت‌های بلاروسی در بیستمین نمایشگاه بین‌المللی ایران کانماین ۲۰۲۶ بررسی شد.

دو تفاهم‌نامه فولاد آلیاژی ایران در بلاروس برای توسعه بازار اوراسیا

شرکت فولاد آلیاژی ایران در حاشیه اجلاس اوراسیا در مینسک بلاروس، ضمن مذاکره با شرکت‌ها و فعالان اقتصادی کشورهای منطقه، دو تفاهم‌نامه با TC Bank و بورس کالای بلاروس تنظیم کرد؛ اقدامی در راستای توسعه بازارهای صادراتی و بهره‌گیری از ظرفیت‌های جدید تجارت در منطقه اوراسیا.