اخبار ویژه |
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 251354

تاریخ: 1403/05/01

کپی نشانی خبر
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 251354

تاریخ: 1403/05/01

کپی نشانی خبر

نشست صمیمانه مدیرعامل شرکت ملی مس با نمایندگان خانواده ایثارگران مس

IMG_20240722_185045_061

مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران در دیداری صمیمانه با نمایندگان ایثارگران این شرکت، دغدغه‌ها و مشکلات آنها را مورد بررسی و واکاوی قرار داد.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی شرکت ملی صنایع مس ایران؛ دکتر حسین مدرس خیابانی در این جلسه که در آن جمعی از معاونین و مدیران شرکت ملی صنایع مس ایران نیز حضور داشتند، علاوه براینکه درخواست‌ها، مشکلات و دغدغه‌های نمایندگان جامعه ایثارگری مس را شنید، دستورات لازم را هم در خصوص رسیدگی موضوعات صادر کرد.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران در این جلسه گفت: خدمت به خانواده شهدا و همه جانبازان و آزادگان شرکت ملی مس وظیفه تک تک ماست و بر ما تکلیف است که صدا و مشکلات این عزیزان را بشنویم و تا جای ممکن آنها را حل و فصل کنیم.

وی افزود: خانواده ایثارگری چشم و چراغ ما هستند. مطمئن باشید هر کجا حقی از شما عزیزان ضایع شده باشد و ما متوجه آن شویم، محکم تا احقاق این حق خواهیم ایستاد.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

ایران کانماین؛ پیوند ظرفیت‌های معدنی با فناوری و سرمایه‌گذاری

نمایشگاه ایران کانماین را فرصتی برای معرفی توانمندی‌های بخش معدن، توسعه ارتباط میان فعالان این حوزه و آشنایی با فناوری‌های نوین دانست و گفت: نمایشگاه‌های تخصصی زمانی می‌توانند به توسعه اقتصادی کمک کنند که از معرفی محصولات فراتر بروند و زمینه شکل‌گیری همکاری‌های تجاری و صنعتی را فراهم کنند.

برای دومین سال پیاپی و در آیین روز ملی صادرات؛ فولاد هرمزگان صادرکننده نمونه کشوری شد

در مراسم روز ملی صادرات با حضور رئیس جمهور، وزیر امور خارجه، وزیر صمت و جمعی از فعالان اقتصادی و صنعتی، از فولاد هرمزگان برای دومین سال پیاپی به عنوان صادرکننده نمونه ملی تقدیر به عمل آمد.

خزانه‌داری متمرکز، راهکاری برای تقویت توان مالی و توسعه گروه فولاد مبارکه

مدیرعامل شرکت فولاد هرمزگان گفت: در شرایط کنونی، به‌روزرسانی روش‌های مدیریتی، اصلاح فرایندها، مدیریت بهینه منابع و تقویت انضباط مالی، از الزامات کاهش زیان و حفظ توان رقابتی بنگاه‌های اقتصادی است.