اخبار ویژه |
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 250678

تاریخ: 1403/04/24

کپی نشانی خبر
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 250678

تاریخ: 1403/04/24

کپی نشانی خبر

شرکت ملی مس در تدارک خدمات‌رسانی شایسته به زائران اربعین حسینی

IMG_20240714_085548_284

 سومین جلسه ستاد اربعین شرکت ملی صنایع مس ایران با حضور مدیرعامل و جمعی از معاونین، مدیران مجتمع‌های تولیدی و اعضای ستاد به منظور هماهنگی بیشتر جهت خدمات‌رسانی شایسته‌تر به زائران در مراسم راهپیمایی اربعین حسینی برگزار شد.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی شرکت ملی صنایع مس ایران؛ مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران در این جلسه ضمن تشکر از روند اجرای مصوبات قبلی با تأکید بر اجرای برنامه‌های مدون به مناسبت اربعین حسینی اظهار کرد: با توجه به اینکه مجتمع‌های مس سرچشمه، مس شهر بابک، سونگون و درآلو در نقاط مرزی و مشخص شده در خاک عراق موکب برپا می‌کنند، لازم است هر چه سریع‌تر جانمایی موکب‌های اربعین به طور دقیق مشخص شود.

وی با اشاره به اینکه مجتمع مس سونگون در مرز مهران، مجتمع مس درآلو در نجف اشرف، مجتمع مس سرچشمه و شهر بابک به ترتیب در کربلای معلی و ریمدان سیستان و بلوچستان اقدام به برپایی موکب خواهند کرد، گفت: با توجه به اهمیت خدمات‌رسانی شایسته، شرکت ملی صنایع مس در مدرسه شیخ مفید  واقع در کربلا، همانند سال گذشته موکب برپا می‌کند و پذیرای زائران اباعبدالله الحسین(ع) خواهد بود.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران همچنین با تأکید بر بازدید میدانی مسئولان موکب‌های اربعین گفت: باید هر چه سریع‌تر در خصوص نحوه خدمات‌رسانی در حوزه درمان، تغذیه، آب آشامیدنی و اسکان تصمیم‌گیری شود.

وی با تأکید بر توجه ویژه به حوزه فرهنگی در خدمت‌رسانی به زائران اربعین حسینی گفت: برای اشاعه فرهنگ ناب حسینی و در کنار شناساندن فرهنگ مقاومت و الگوی انقلاب اسلامی باید از ابزارهای فرهنگی مانند توزیع بسته‌های فرهنگی، کتاب، بروشور و تبلیغات محیطی بهره گرفت.

دکتر مدرس خیابانی افزود: نیازسنجی‌های لازم باید از سوی مجتمع‌ها و ستاد اربعین صورت گیرد تا به بهترین شکل زمینه خدمت‌رسانی فراهم شود؛ همچنین از مترجم عربی و سایر زبان‌ها به منظور ارتباط بهتر با زائران در موکب‌ها استفاده شود.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

افتتاح فاز نخست واحد تولید محصولات زنجیره هیدروکربنی و شیمیایی با سرمایه‌گذاری ٨١میلیون دلار در منطقه ویژه اقتصادی لامرد

همزمان با سومین روز هفته دولت، نخستین طرح تولید محصولات زنجیره هیدروکربنی و شیمیایی در سایت پتروشیمی و پالایشگاهی منطقه ویژه اقتصادی لامرد با سرمایه‌گذاری ۸۱میلیون دلار به بهره‌برداری رسید.

چادرملو ترمز مصرف انرژی را کشید، درآمد را بالا برد

شرکت معدنی‌وصنعتی چادرملو در هفت‌ ماهه سال مالی ۱۴۰۵ موفق به کاهش مصرف برق، گاز و آب به ترتیب حدود ۴درصد، ۱۱درصد و ۲۵درصد نسبت به دوره مشابه سال قبل شد که این امر همزمان با رشد ۲۶درصدی درآمد «کچاد»؛ از بهبود بهره‌وری منابع در یکی از بزرگترین زنجیره‌های معدنی و فولادی کشور حکایت دارد.

واگذاری آلومینای ایران؛ از اجرای سیاست‌های اصل ۴۴ تا انتقال مدیریت به بخش غیردولتی

روند واگذاری شرکت آلومینای ایران، فرآیندی چند ساله و مرحله‌ای است که از تصویب واگذاری به بخش غیردولتی در سال ۱۳۸۶ آغاز شد و پس از طی مراحل قانونی، اصلاح ساختار حقوقی، ورود به بازار سرمایه، ارزشگذاری، عرضه عمومی و واگذاری بخشی از سهام بابت رد دیون دولت، در نهایت با واگذاری ۵۳درصد سهام شرکت در بستر بورس در بهمن ۱۴۰۴ و انتقال کنترل مدیریتی به بخش غیردولتی وارد مرحله نهایی شد؛ فرآیندی که بر اساس گزارش یکپارچه روند واگذاری، در چارچوب سیاست‌های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی و با هدف کاهش تصدی‌گری دولت، افزایش شفافیت و تقویت مشارکت بخش غیردولتی دنبال شده است.