اخبار ویژه |
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 250656

تاریخ: 1403/04/21

کپی نشانی خبر
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 250656

تاریخ: 1403/04/21

کپی نشانی خبر

مشارکت بانوان شرکت فولاد اکسین خوزستان در مسیر موفقیت‌ها قابل تحسین است

19561464_830

محمدی تلاش و مشارکت بانوانی شرکت فولاد اکسین در رشد و توسعه این مجموعه را قابل تحسین دانست.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی شرکت فولاد اکسین خوزستان؛ علی محمدی مدیرعامل شرکت فولاد اکسین خوزستان با اشاره به برگزاری کارگاه عفاف و حجاب در این شرکت، گفت: ارزشمند ترین گوهر در نزد بانوان ایرانی، حجاب آنان بوده و این حجاب بالاترین الگو برای دختران جهان است.

او افزود: حجاب زنان و دختران در ایران و جوامع اسلامی به معنی محدودیت در جامعه نبوده و آنان با پوشش کامل اسلامی توان خدمت در عرصه های اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی را دارند.

آقای محمدی یادآور شد: شرکت فولاد اکسین خوزستان نیز در همین راستا، کارگاهی با موضوع عفاف و حجاب و راههای گسترش آن در جامعه ویژه بانوان شاغل در این شرکت تدارک دیده است که امید است پس از برگزاری این کارگاه، بهترین ها را در مسیر توسعه بیش از پیش در اکسین رقم بزنیم.

مدیرعامل فولاد اکسین خوزستان اضافه کرد: نقش زنان در پیروزی انقلاب اسلامی و دوران ۸ سال جنگ تحمیلی که شهدایی را تقدیم نظام و انقلاب کردند، بر هیچ‌کس پوشیده نیست و در همین راستا بانوان تلاشگر در شرکت، نسبت به رعایت عفاف و حجاب متعارف بانوان شاغل همیشه اهتمام داشتند و در کنار همه موفقیت های شرکت مشارکت و حضور فعال آنها قابل تحسین است.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

حالا نوبت همراهی مسئولان با معدنکاران است

نتیجه این کاهش شدید در تأمین مواد منفجره، افت قابل‌توجه عملیات استخراج است؛ به‌ گونه‌ای که میزان استخراج خاک در این واحد از حدود ۷۰۰هزار تن به حدود ۱۰۰هزار تن کاهش یافته است و طبیعتاً پیمانکاران و کارگران نیز تحت‌تأثیر این وضعیت قرار گرفته‌اند.

۶۵ هزار تومان نرخ ثابت فروش اسلب «هرمز» به «فولاد» نیست

فولاد هرمزگان در واکنش به برداشت‌های شکل‌گرفته از اطلاعیه قرارداد فروش اسلب به فولاد مبارکه، تأکید کرد رقم ۶۵ هزار تومان صرفاً مبنای برآورد ارزش معامله در زمان افشاست و نرخ فروش محصول، هر ماه براساس میانگین موزون قیمت اسلب این شرکت در بورس کالا تعیین می‌شود.