اخبار ویژه |
ارتباطات و فناوری اطلاعات

کد خبر: 249183

تاریخ: 1403/04/11

کپی نشانی خبر
ارتباطات و فناوری اطلاعات

کد خبر: 249183

تاریخ: 1403/04/11

کپی نشانی خبر
1719840211493-V7F4

استقرار نمونه کاربردی خودروی متصل در الکامپ 1403

پروژه خودروی متصل همراه اول در قالب کاربستی عملیاتی در نمایشگاه الکامپ 1403 به نمایش گذاشته شد.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی شرکت ارتباطات سیار ایران؛ گروه همراه اول با حضور در سالن 35 نمایشگاه بین المللی الکامپ، به ارائه آخرین دستاوردهای خود با محوریت تحول دیجیتال پرداخته و یکی از پروژه هایی که اپراتور اول تلفن همراه کشور به الکامپ 1403 آورده، «خودروی متصل» است.

خودرو متصل، خودرویی است که می تواند از طریق شبکه بی سیم با دیگر ابزارهای نزدیک خود ارتباط برقرار کند و یکی از کاربست های حوزه IOT (اینترنت اشیاء) است.

خودروهای متصل که عامل مهمی در پیشرفت اینترنت اشیاء هستند، امکان اتصال خودرو با خودروهای نزدیک به خود در جاده و ضبط و پخش صدا در داخل خودرو که به گوشی راننده متصل است را فراهم می آورند و این یکی از کاربردهای خودروهای متصل است. 

اتصال خودروهای داخل خیابان و جاده ها با هم می تواند به هوشمند شدن ترافیک و تامین امنیت کمک کند.

در دنیای اینترنت اشیاء که تمامی اشیاء حتی خودروهای داخل خیابان به هم متصل هستند، بحث امنیت و هوشمند شدن مقوله مهمی است.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

آغاز همکاری ۴ هزار میلیارد تومانی مخابرات و بانک مسکن برای توسعه زیرساخت‌های دیجیتال

شرکت مخابرات ایران و بانک مسکن با امضای تفاهم‌نامه‌ای مشترک، همکاری راهبردی خود را در حوزه توسعه زیرساخت‌های ارتباطی، فناوری اطلاعات و بانکداری دیجیتال آغاز کردند. بر اساس این تفاهم‌نامه، دو مجموعه طی دو سال آینده پروژه‌هایی به ارزش حدود ۴ هزار میلیارد تومان را در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات اجرا خواهند کرد.