اخبار ویژه |
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 249069

تاریخ: 1403/04/09

کپی نشانی خبر
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 249069

تاریخ: 1403/04/09

کپی نشانی خبر

برنامه پیشنهادی پرداخت سود سهام «ومعادن» اعلام شد

سهام-بورس-بازار-سرمایه-690x460

بر اساس نامه منتشره در سامانه کدال، برنامه پیشنهادی پرداخت سود سهام شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات برای عملکرد سال مالی منتهی به ۱۴۰۲/۱۲/۲۹ اعلام شد.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی شرکت سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات؛ در این برنامه پیشنهادی، زمان پرداخت سود به سهامداران حقیقی، صندوق‌های سرمایه‌گذاری و سبدگردان‌ها طی مهرماه و برای سهامداران حقوقی طی آبان‌ماه سالجاری در نظر گرفته شده است.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

حالا نوبت همراهی مسئولان با معدنکاران است

نتیجه این کاهش شدید در تأمین مواد منفجره، افت قابل‌توجه عملیات استخراج است؛ به‌ گونه‌ای که میزان استخراج خاک در این واحد از حدود ۷۰۰هزار تن به حدود ۱۰۰هزار تن کاهش یافته است و طبیعتاً پیمانکاران و کارگران نیز تحت‌تأثیر این وضعیت قرار گرفته‌اند.

۶۵ هزار تومان نرخ ثابت فروش اسلب «هرمز» به «فولاد» نیست

فولاد هرمزگان در واکنش به برداشت‌های شکل‌گرفته از اطلاعیه قرارداد فروش اسلب به فولاد مبارکه، تأکید کرد رقم ۶۵ هزار تومان صرفاً مبنای برآورد ارزش معامله در زمان افشاست و نرخ فروش محصول، هر ماه براساس میانگین موزون قیمت اسلب این شرکت در بورس کالا تعیین می‌شود.